Curtis (04-02-10), J.Naderiii (04-02-10)
Curtis (04-02-10), J.Naderiii (04-02-10)
هم مدل معمولیش شیشه ای هم nvidia editionبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فکر میکنم یه سری از معمولیاش که اول اومده بود پنل بقلش شیشه نبود چون روی کارتون این جدیدا عکسی که زده شیشه ای نیست ولی خوب پنل خود کیس شیشه ای
|
|
کاربر شهرسختافزار
اون عکسی که توی سایت دریا کامپیوتر هست از خود سایت کولر مستر گرفته شده به همین دلیل شیشه رو نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Naderiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجایی که من اطلاع پیدا کردم، کیسهای بدون شیشه برای فروش در اروپا و آمریکا عرضه میشه و مدلهای شیشه دار برای فروش در آسیا. البته این موضع بیشتر به سفارش وارد کننده هم بر میگرده که دریا کامپیوتر معمولا مدل شیشه دار رو سفارش میده. به نظر من مدل شیشه دار بهتر هم هست، چون الان اکثر کیسها درب شیشه ای دارند.
به هر حال فکر میکنم این کیس رو بتونید از بازار با قیمت کمتر از 90 تومن پیدا کنید که با توجه به کارآیی و قیمت، مناسب به نظر میرسه. جدیدا هم مدل جدید این کیس عرضه شده که نمیدونم دریا وارد کرده یا نه.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811119216
با سلام
دوست گرامی این نکته هم مورد توجه قرار بدین
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=5385
موفق باشید
پمن کیس cooler master nvidia رو دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنل جلوش شکست وقعا ضد حال خوردم نمیدونید پنلش رو از کجا گیر بیارم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم پنل کامل هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط free man در تاریخ 13-04-10 انجام شده است
منظورم پنل کامل هستش
با درود
با شرکت دریا کامپیوتر نماینده واردات محصولات کولر مستر تماس بگیرید ببینید میتونن براتون تهیه کنن
www.daryacomputer.com
کیس cm 690 یکی از پر فروشترین کیسهای جهان هست که دارای طرفداران زیادی میباشد . این کیس به دلیل نهایت رعایت استاندارد های لازم موقع ساخت به یک الگو برای کپی برداری شرکتهای دیگه تبدیل شد که گاهی با اضافه اپشنهائی که عملا تاثیر خاصی ندارند سعی میکنند محصول خود رو بهتر جلوه بدهند .
در مورد پنل کیس هم با مدیر بخش خدمات پس از فروش دریا تماس بگیرید ایشون به احتمال زیاد به کار شما رسیدگی میکنند .
free man (14-04-10)
|
|
البته به نظر من که این کیس,کیس سگ جونی چون از ارتفاع 2متری افتاد مستقیم روی اسفالت بعد از این اتفاق برای 20 دقیقه شکه شده بودم ولی فقط گوشه سمت راست بالای پنل جلوش شکست و هیچ مشکلی برای اجزای داخلی پیش نیومده و هنوزم زیبایی خودشو از دست نداده و پنلشم نصبه
آخرین ویرایش توسط free man در تاریخ 15-04-10 انجام شده است
البته به نظر من که این کیس,کیس سگ جونی چون از ارتفاع 2متری افتاد مستقیم روی اسفالت بعد از این اتفاق برای 20 دقیقه شکه شده بودم ولی فقط گوشه سمت راست بالای پنل جلوش شکست و هیچ مشکلی برای اجزای داخلی پیش نیومده و هنوزم زیبایی خودشو از دست نداده و پنلشم نصبه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks