G E N E R A L ™ (29-03-09), HAMED_ARVIN (29-03-09), J.Omrani (29-03-09)
کاربر شهرسختافزار
G E N E R A L ™ (29-03-09), HAMED_ARVIN (29-03-09), J.Omrani (29-03-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
ابتدا سال نو را به همه شما خوبان تبریک عرض می کنم و امیدوارم در کنار خانواده محترم خویش، پیوسته سلامت و موفق باشید.
متاسفم اگر اعداد اعلام شده در سایت گرین، با اطلاعات صحیح شما هماهنگی ندارد. ولی این موضوع چند دلیل اصلی دارد:
- اعداد اعلام شده در سایت گرین (و همانطور که در کنار آنها شاهد عبارت Max هستیم) ، حداکثر میزان مصرف سیستم می باشند.
- این اعداد به خودی خود و به تنهایی، دارای هیچ ارزش و اعتباری نیستند. بلکه مجموع توان مصرفی قطعات سخت افزاری ، دارای اهمیت می باشند.
- GREEN Calculator یک برنامه هوشمند نیست، بلکه صرفا جدولی از اعداد و ارقام است. پس با این محدودیت، می بایست برروی آن الگو یا روشی را اعمال نمود، تا در نهایت (تاکید می کنم که در نهایت) پیشنهاد نسبتا صحیحی برای معرفی پاور به بازدید کننده داشته باشد.
- GREEN به عنوان عرضه کننده پاور و با توجه به اطلاعاتی که از شرایط مصرف داخلی و شرایط برق شهری دارد، می بایست در جدول پیشنهادی GREEN Calculator ، همیشه بدترین شرایط مصرف را در نظر بگیرد تا خدای ناکرده کاربر با مشکلی از نظر انتخاب پاور روبرو نگردد.
- شما فرض نمایید، که با استفاده از اطلاعات (به قول برخی دوستان ... ) این جدول و در نهایت ، یک پاور با توان مثلا 100 یا 150 وات بالاتر از توان مصرفی سیستم خود انتخاب نمایید. در اینجا کدام طرف سود نموده است؟ خریدار یا فروشنده؟ آیا سود یک پاور 785 (به نسبت قیمت) با سود یک پاور 885 (به نسبت قیمت) برای گرین تفاوت دارد؟ یا این مهم است که اگر خریدار فرضا در آینده اقدام به اضافه نمودن یک یا دو عدد هارد و رم و ... نمود، با مشکل مواجه نشود؟ طبیعی است که اگر نگاه صرفا سود طلبانه به موضوع داشته باشیم، برای گرین بهتر است که خریدار امروز یک پاور 785 بخرد و سال بعد (و به خاطر اضافه نمودن چند قطعه جهت به روز نگاه داشتن سیستم خود) یک پاور مثلا 885 . ولی حقیقت اینگونه نیست.
خوب، حال برای آنکه بهتر متوجه منظور این حقیر شوید، مشخصات سخت افزاری دوستمان در ابتدای این تاپیک را مطابق با جدول گرین محاسبه می نمایم:
MB (Desktop High-End): 110W
CPU (Core i7 940): 140W
VGA (HD4870): 280W
Memory (2xDDR3): 30W
HDD (1xSATA): 30W
ODD (2xDVD/RW): 50W
Modem: 5W
DVB Card: 30W
USB, IEEE1394: 10W
Key & Mouse: 3W
Fanx5: 20W
Total: 708W
حال اگر از دو کارت HD4870 استفاده نماییم، این عدد به 898 وات خواهد رسید.
تا اینجا، اغلب ما فکر می کنیم که این اعداد غیر حقیقی هستند. پس برای مقایسه این اعداد به سراغ سایت Extreme Outervision می رویم که برای اغلب حرفه ای های بین المللی قابل قبول است. بنده با اجازه شما، تصاویر پیشنهادی این سایت را در مورد سیستم دوستمان ، برایتان قرار می دهم:
در حالتی که ایشان از یک کارت گرافیک استفاده نمایند و پردازنده خود را کمی Over Clock نمایند:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالتی که ایشان از دو کارت گرافیک استفاده نمایند و پردازنده خود را (همانند حالت قبلی) کمی Over Clock نمایند:
پیشنهاد می کنم، هنگام استفاده از این برنامه، حتما به دو پارامتر Capacitor Aging و System Load توجه ویژه داشته باشید تا پی به منظور بنده از عبارات Max و در نظر گرفتن بدترین شرایط مصرف ، ببرید.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL (30-03-09), HAMED_ARVIN (29-03-09)
کاربر شهرسختافزار
تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم از حداقل ده تا سایت معتبر peak wattage کارت 4870 حدود 170 وات هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال , چطوری مصرف یکی رو 280 زده , چهار تا رو 650 ؟ چهار تا 650 باشه یعنی هر کارت 162/5 وات , که از حداکثر مصرف اعلام شده توسط سازنده کمتره , تازه همه می دونن که با اورکلاک این مقدار بالاتر میره , و چون 4870 از رم GDDR5 استفاده می کنه , پتانسیل بالایی برای اورکلاک داره و به سادگی مصرفش به 200 وات می رسه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. به نظر شما مصرف 249 وات توسط cpu گرمای زیادی تولید نمی کند ؟ واتر کولینگ های معمولی قادرن در بهترین شرایط مصرف حدود 170-180 وات رو ساپرت کنن , پس مصرف 249 واقعا زیاد به نظر میاد , ثانیا 1.5 ولت برای 3600Mhz خیلی خیلی زیاد هست , فک نکنم بیشتر از 1.26-1.27 لازم باشه ( بعضی ها رو دیدم حتی با ولتاژ استک ( 1.2 ) هم به 3500 رسیدن )
2. چرا CPU Utili... رو روی صد در صد قرار دادید ؟ در حالیکه توی اون سایت 85 درصد پیشنهاد شده ؟ ( توجه کنید که اون سایت هم حداکثر رو در نظر گرفته
عین جمله سایت :
TDP - Thermal Design Power. We recommend 85-90% since it is very rare that CPU will utilize 100% of TDP.
3. مقدار system load هم 90 درصد پیشنهاد شده که شما 100 درصد در نظر گرفتید
4. بهتر نبود مطمئن شید این دوستمون از چند تا فن استفاده می کنه بعد 5 تا فن قوی در نظر می گرفتید ؟
5. برای Capacitor Aging هم این جمله ای هست که تو سایت اومده :
Electrolytic capacitor aging. When used heavily or over an extended period of time (1+ years) a power supply will slowly lose some of its initial wattage capacity. We recommend you add 10-20% if you plan to keep your PSU for more than 1 year, or 20-30% for 24/7 usage and 1+ years.
حامد جان با در نظر گرفتن همه ی این نکته ها برو به این سایت و خودت حساب کن . من این تغییرات رو دادم :
مصرف سی پی یو رو به 173 وات رسوندم و 85 درصد گذاشتم ( مقدار پیشنهادی ) . بقیه رو هم مقدارهای پیشنهادی گذاشتم , همون 5 تا فن رو هم نگه داشتم , Capacitor aging رو هم روی 25 درصد گذاشتم , مصرف شد 519 وات , وقتی هم کراس فایر رو اضافه کردم شد 641 وات . با در نظر گرفتن ارتقا و ... به نظرم همون سیلوراستنه که پیشنهاد کردم خیلی عالی هست
اگه بازم سوالی بود من در خدمتم
G E N E R A L ™ (29-03-09), HAMED_ARVIN (29-03-09), Overclocker (29-03-09)
کاربر شهرسختافزار
من تا حالا نمیدونستم وقتی دارم با سیستمم بازی میکنم رایتر و USB ها هم دارن فعالیت میکنند و برق میخواند !!!
و وقتی کنورت میکنم کارت گرافیکم داره کار میکنه یا کارت TV یا ...... !!!
یا اصلا نمیدونستم که کاربر خانگی یا یک Gamer میتونه 100% کل سیستم رو توی لود ببره
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 29-03-09 انجام شده است
G E N E R A L ™ (29-03-09), HAMED_ARVIN (29-03-09)
|
|
خوب خود کیس هم 6 تا فن بزرگ داره TEMPEST
واقعا از همه بچه های گل این سایت ارزشمند ممنونم که راهنمائی میکنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا امشب دیگه یه پاور به من با مدل معرفی کنید که فردا تهیه کنم.
یه سوال مهم داشتم انتخاب ACBEL اشتباه بود؟؟
چون اونم گارانتی داره میخوام بدونم بردم گارانتی استفاده کنم یا ردش کنم بره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ACBell من نشنیدم
من این پاور رو پیشنهاد می کنم
http://www.silverstonetek.com/produc...T85EF&area=usa
کاربر شهرسختافزار
Acbel جز مارک های معتبر هست واسه پاور !
باید دید مشکلش چی بود که اینطور شده !
885 یا 785 گرین بازم پیشنهاد میشه در نهایت 750 یا 850 سیلور .
سیلوراستون نگیر آقا من یک دونه گرفته بودم چند ماهی هم باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداشت . با این همه محاسبه پاور با اورکلاکی که من کردم سیلور استون زایید و خراب شد . بعد هم که با ترمو مترم اندازه گرفتم خوب ولتاژ نمیداد برای CPU .
این دوستمون هم که AcBell را نمیشناسه دیگه خیلی عجیبه چون من خیلی تا حالا ازین پاور داشتم گرون هست ولی با کیفیت بوده و اگه اشتباه نکنم برند خیلی مشهوری هم هست .
گرین هم راستش خودم پاور جدیدم 1230 گرین هست هیچ مشکلی ندارم باهاش برای فامیل و دوستان هم زیاد گرفتم .
پیشنهاد من اینه که هزینه بیشتر بکن یکم 1230 گرین یا یک پاور توی این رنج بگیر که برای آینده هم داشته باشی .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
HAMED_ARVIN (30-03-09)
کاربر شهرسختافزار
اولا , قرار نیست من همه مارک هارو بشناسم که , ولی مطمئنم اونایی که می شناسم رو خوب می شناسم
دوما , اون مارک در این حد معروفه که توی سایت newegg که معتبرترین فروشگاه آنلاین آمریکا برای قطعات الکترونیکی هست این مارک وجود نداره
شاید یه برندایی تو بازار ایران خیلی معروف باشن , ولی شهرت جهانی ندارند ( مطمئنا اگه خوب بودن شهرت جهانی هم پیدا می کردن ) این برندارو بیشتر دلال های بازار معروف می کنن
HAMED_ARVIN (30-03-09), Overclocker (30-03-09)
HAMED_ARVIN (30-03-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks