ممنون از هر دو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نویزی از اون پاور قدیمی ام ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فردا صحبت میکنم
اینم نظری ههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی این کار رو کنم بهتره؟!
بالاخره خود کولر مستر هم نویز داره (نمیدونم چقدر) ولی فن جداگانه که بسته شه ، دیگه خیالم راحت میشه . درسته؟
من که لحیم و کارای سخت افزاری بلد نیستم . اگه هم جای دیگه ای بدم ، گارانتی اش صدمه میبینه و نمیپذیرن . پس میشه فن رو بخرم و بدم به خود گارانتی گرین که ببنده . اصلا گرین گارانتی تعمیر توی مازندران داره؟!
--------------
الان جزئیات این فن رو دیدم . عجب فنی هه
از 6 دسیبل تا 36 دسیبل نویز داره . نویز خنک کننده ام از 20 دسیبل شروع میشه و وقتی روی حداقل یعنی 20 دسیبل هست ، اصلا انگار صدا نداره . حالا 6 دسیبل!!
البته سئوالی که پیش میاد ، مهم اینه که اولا کنترلر فن که دست پاور گرین بیفته آیا سازگارن؟ و دوم اینکه کنترلش قاتی نکنه مثلا دور فن رو مثلا اغلب روی 1600 به بالا نگه داره که در اون صورت احتمالا نویز 25 دسیبل به بالا تولید کنه؟!! تا آخر ببره که دیگه همسایه ها هم نمیتونن بخوابن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (36 دسیبل)
بعد اینکه احیانا صدای پاور فقط از فن شه دیگه؟ چون من مدارات و این چیزا رو نمیدونم میپرسم . از داخل مدارها که خود به خود صدا تولید نمیشه که . درسته؟ (آخه زیر دکل فشار قوی که ایست میکنیم ، صدا میده رو میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Bookmarks