برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون آقا رامین
من کلا چندین پاور (5 پاور) در دورانی که کامپیوتر داشتم عوض کردم . یکی از اینها ، حدود 7 سال پیش بود که یکی از مدل های گرین همون زمان بود و بسیار بسیار بی صدا مثل همینی که میگید . یعنی من باید سرمو نزدیک میکردم به کیسم تا متوجه روشن بودنش میشدم . به دلایلی اون پاور رو از دست دادم بعدش هم که مدل های ضعیف از برندهای پرت و پلا گرفتم (که مشخص بود ضعیف تر از گرین ان) . همون تجربه در ذهنم موند تا اینکه حدود 3 سال پیش دوباره گرین مدل 430A-HE گرفتم . این مدلش نویز داشت جوری که اصلا قابل قیاس با نویز اون پاور قدیمی نبود . حتی صدای نویز مخصوصا توی شبها (مخصوصا زمانی که سیستم برای دانلود توی شب روشن میشد) ، بسیار آزار دهنده بود . توی روز هم اگه نگم آزار دهنده بود ، ولی نویزش بد بود . پیش خودم گفتم حتما این مدل از پاور گرین چون یه خورده ارزونتره و طراحی قدیمی داره ، بخاطر همین نویزش زیادتره وگرنه پاور 450A-UK که هم تازه طراحی شده هست و هم گرونتره و هم توی سایت اش نسبت به مدل HE ، فن بی صداتری نوشته ، پس حداقل این مثل پاور قبلی گرین هه .
تا اینکه چند روز پیش میخواستم پاور بگیرم (که مهم ترین عاملش ، تعویض بخاطر نویزش بود) . هر چند از قبل هم پاور 450A-UK رو در سایت و ... بررسی میکردم ولی توی این چند روزی ، خیلی بیشتر تحقیق کردم . هم سایتش نوشته بود فن بلبرینگی Ultra Silent (فوق بی صدا) و هم نظرات مردم توی سایت های فروش و .... رو بررسی کردم گفتم پس انتخاب خوبی هه ولی متاسفانه نویز فن 450A-UK و 430A-HE هیچ فرقی با هم نداشتن !!
حالا اینکه چرا توی سایت شون عوام فریبی کردن (و نوشتن فوق العاده بی صدا) نمیدونم و اینکه چرا هر چی گذشت توی پاور ، پس رفت داشتن ، بازم نمیدونم و یا اینکه خیلی ها توی سایت ها نظر مثبت مخصوصا روی فن اش داشتن ، بازم نمیدونم !!
-------------------------
نه
پاور ضربه ای چیزی نخورد (حداقل از زمانی که دست من اومد) . تازه ، هارد نیست که به ضربه حساس باشه
نه . پاور 450 برای سیستم فعلی من بسیار زیاده . اینو گرفتم که اگه بعدا اگه گرافیک گرفتم ، کم نیاد
سیستم من اینه :
H97-D3h
i5 4460
2*4GB Ram DDR3
1 HDD 7200RPM
1 HDD 5200 RPM (قدیمی)
1 SSD
1 ODD
cooler 100mm
120mm fan
سر و ته اینا جمع بشه ، 330 وات هم مصرف نداره (همه با حداکثر توان)

Bookmarks