saeed_hosseiny (31-01-09)
ممنون از صحبهت های آقای حسینی من قصد توهین به هیچ کس ندارم. من نه به شما گفتم پاور معیوب دادین نه چیزه دیگه ای . فقط میخواستم بدونم اینا تست نمیشن میان دستمون همین و من به خاطر گارانتی خوب انفورماتیک این رو گرفتم .....
بلاخره اقای عابدینی هم قول خدمات طلایی دادن انشا لاه درست میشه .....
از نظر و مشورت همه دوستان هم کمال تشکر رو دارم .........
saeed_hosseiny (31-01-09)
توحید جان این حرفها چیه عزیزم من هم منظورم کلی بود عزیز جان . و خدای نکرده به شخص خاصی نبود و امیدوارم که مشکلتون حل بشه . و در ضمن هیچ وقت فروشنده ای دوست نداره کالای مشکل داره بفروشه که اعتبارش رو زیر سوال ببره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا مشکلیه که پیش اومده و قابل حله
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
tohid63 (01-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خودم مشكل گارانتي زياد برام پيش اومده و اگه حق با خودت باشه (كه هست) نبايد از هيچ چيزي بترسي!
همين كارت گرافيك 9600GT رو روز اول خريدم چيپستش نيم سوز بود كه به گارانتي فرستادم و يكي ديگه دوباره برام اومد.
عنوان تاپيك هم صحيح نيست به ملكوت اعلي پيوست. (كاش ميگفتي پاور پريد! واسه تمرين 4 بار قوانين فروم رو هر بار بخون و هر شب 2 بار از روش بنويس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
موفق باشي ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (01-02-09), tohid63 (01-02-09)
با سلام خدمت دوستان
بچه ها میدونن پاور ocz gamextream من به کل وقتی خریدم مشکل داشت .الان مسئول خدمات انفورماتیک گستر به من ایمیل زد 24 ساعتم از فرستادن پاور نگذشته بود ... که هزینه تیپاکس برگشت بعلاوه یه هدیه کوچک و تعویض پاور رو انجام دادن ..............
من به شخصه اصلا فکرشو نمیکردم به این زودی چنین چیزی بشه . اینجاست که باید از گارانتی خوب تعریف کرد . ممنون از انفورماتیک گستر یواش یواش داریم مفهوم گارانتی رو میفهمیم شاید اینم به شانس من باشه .
به امید آنکه تمام شرکتهای گارانتی کننده سایر محصولات اینچنین باشن
D J V A H I D (01-02-09), mohammad1985 (02-02-09), Overclocker (01-02-09), saeed_hosseiny (02-02-09)
دیدید گفتم اشکال از پاور هست ؟ من از صدای کامپیوتر می فهممم چه مرگشه ! عین این تعمیر کارهای حرفه ای ماشین که از صدای موتور می فهمن ماشین چه مرگشه !
saeed_hosseiny (02-02-09), tohid63 (02-02-09)
اقایون بچه ها دیگه از من بد شانستر نیست !!!!!
الان پاورو تحویل گرفتم روی سیستم انداختم بازم کار نکرد . بازم چراغ مین روشن میشه سیستم روشن نمیشه. فقط یه ثانیه روشن میشه خاموش میشه !!!!
با پاور ویرا سیستمم بالا میاد با این نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جل الخالق ؟! مگه ممکنه ؟ یعنی گارانتی هیچ کاری روش انجام نداده ؟ واقعا که ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (04-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
شاید مشکل از جای دیگه باشه میتونی ببری کسی چک کنه برات تمام قطعات رو بصورت جداگانه تست کن ببین باز هم مشکل از پاور میتونه باشه یا شاید سیستم مشکل داره پاور رو خراب میکنه؟ البته اینها بصورت حدس میتونه باشه و نظریه هست ممکنه هم پاور معیوب باشه ولی با کسی که واردتر هست مشورتی بکن بصورت عملی
Going To Change New HardWare Soon
tohid63 (04-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفت که با پاور ویرا تست کرده جواب داده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (04-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
توحید جان پاور رو رو یه سیستم دیگه هم تست کن ... ببین همینجوری میشه !!!؟
tohid63 (04-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks