پاسخ: پاورم به ملکوت علا پیوست ocz
ممنون از صحبهت های آقای حسینی من قصد توهین به هیچ کس ندارم. من نه به شما گفتم پاور معیوب دادین نه چیزه دیگه ای . فقط میخواستم بدونم اینا تست نمیشن میان دستمون همین و من به خاطر گارانتی خوب انفورماتیک این رو گرفتم .....
بلاخره اقای عابدینی هم قول خدمات طلایی دادن انشا لاه درست میشه .....
از نظر و مشورت همه دوستان هم کمال تشکر رو دارم .........
نقل قول:
ممنون از صحبهت های آقای حسینی من قصد توهین به هیچ کس ندارم. من نه به شما گفتم پاور معیوب دادین نه چیزه دیگه ای . فقط میخواستم بدونم اینا تست نمیشن میان دستمون همین و من به خاطر گارانتی خوب انفورماتیک این رو گرفتم .....
بلاخره اقای عابدینی هم قول خدمات طلایی دادن انشا لاه درست میشه .....
از نظر و مشورت همه دوستان هم کمال تشکر رو دارم .........
توحید جان این حرفها چیه عزیزم من هم منظورم کلی بود عزیز جان . و خدای نکرده به شخص خاصی نبود و امیدوارم که مشکلتون حل بشه . و در ضمن هیچ وقت فروشنده ای دوست نداره کالای مشکل داره بفروشه که اعتبارش رو زیر سوال ببره .
حالا مشکلیه که پیش اومده و قابل حله
خودم مشكل گارانتي زياد برام پيش اومده و اگه حق با خودت باشه (كه هست) نبايد از هيچ چيزي بترسي!
همين كارت گرافيك 9600GT رو روز اول خريدم چيپستش نيم سوز بود كه به گارانتي فرستادم و يكي ديگه دوباره برام اومد.
عنوان تاپيك هم صحيح نيست به ملكوت اعلي پيوست. (كاش ميگفتي پاور پريد! واسه تمرين 4 بار قوانين فروم رو هر بار بخون و هر شب 2 بار از روش بنويس :1. (38):)
موفق باشي ... :11():