پاسخ: پاورم به ملکوت علا پیوست ocz
نقل قول:
معین اشتباه نگفتی ؟؟
اون سمت سیم سبز رنگ رو باید به سبز متصل کرد نه ؟ :1. (26):
منم فکر می کنم باید سیاه سمت راستی به سیم سبز وصل بشه...!! ولی از اونجا که همشون GND هستند احتمالا نباید توفیری کنه...:1.:
ولی دوستان فکر نمی کنید یه خورده خطرناکه...!! یه اشتباه ممکنه کار دست دوستمون بده ها......!!!:1. (27):
اینم یه توضیح در مورد همین شیوه که معین جان اشاره کردن...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون ما همیشه اینطور تست میکنیم گفتم شاید مشکلی داشته باشه ولی اگر GND باشه هر دو سمت فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه !
در این عکس هم مشخص هست که :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر از علی جان که اون لینک رو قرار دادن :11():
نقل قول:
میشه ای دی یاهوتونو بهم بدین از اینجا ارور میده ...
اولا با یه سیستم دیگه هم امتحان کرد نشد . درش اوردم کل پاور وکابلی که به مین میره رو هموه 24 پین سیم سبز رو با سیاهها امتحان کردم .نه روشن شد نه چیزی !!!!
بعد با پاور ویرا امتحان کردم سیستم بالا اومد ....
پس نتیجه میگیریم یا من بد شانسم یا پاور معیوبه البته فردا هم میبرم با تستر تست کنن می فرستم تهران نمیدونم بازم ocz بگیرم ...
دوستان چرا همش سوال تکراری میپرسین؟! ایشون که میگن این کارو کردن پاور روشن نمیشه!!
آقا نتیجه رو سریعا روشن کنید ... اینجوری یه عده بدنام میشن و این اصلا خوب نیست !!!:1. (27):
با سلام مجدد .این کارو اول کردم روشن میشد . بعد خاموش کردم . یه ساعت بد اومدم همین کارو کردم .سیستم بابلا نیومد . ..
خب دقیقا همین اتفاق برای بنده پیش اومده اما جواب :
در نگاه اول فکر کردم که پاور مشکل داره اما برام سوال بود که چرا چراغ مین روشن میشه اما شاید جالب باشه که مشکل از کجا بود مشکل از فن هارد بود که وقتی سوکت پاور رو ازش جدا کردم سیستم روشن شد و مشکل به همین سادگی حل شد .
البته برای رسیدن و پیدا کردن این مشکل یکسری کار انجام دادم و شما هم همین کارهایی که کردم انجام بده شاید به نتیجه رسیدید:
تک تک کابلهای برق Cd/DVD Rom و تمامی فن های موجود در کیس و هر چیزی که نیاز به پاور داره رو در بیار و هر کدوم رو که درمیاری یکبار کلید پاور کیس رو امتحان کن ببین روشن میشه یا نه
انشاالله که مشکلت بزودی حل بشه . :11():
با تشکر
مهدی :1. (23):
بابا چرا بنده خدا رو می پیچونید پاور تعطیله دیگه ! روشن شدن چراغ مادر برد و یا حتی فنها دلیل سالم بودن پاور نیست !
نقل قول:
بابا چرا بنده خدا رو می پیچونید پاور تعطیله دیگه ! روشن شدن چراغ مادر برد و یا حتی فنها دلیل سالم بودن پاور نیست !
مشکل میتونه از 101 جا باشه چرا انقدر گیر دادید به پاور برای من همچین مشکلی بود !!
عواملی که چک کردم یکسری اونهایی که بالا آقا مهدی گفتند و یکسری هم اینا :
اگر کابلهات رو تا و یا خم کردی راستشون کن
بیشتر توجهت رو روی برق درایوهای IDE و فنها بزار چون برای من چراغ کیس شده بود دردسر !!
شما دستت رو روی چیپ سوم برد بزار که نزدیک چراغ هست ببین وقتی روشنش میکنی چقدر دماش میره بالا
رم هات رو هم یک تست بزن ( کار از محکم کاری عیب نمیکنه )
بقیه موارد رو آقا مهدی گفت
تست کن نتیجه رو بگو :give_rose:
چرا هی میگید فلان کارو بکن ؟؟!!؟
میگه روی یک سیستم دیگه هم بستم بازم کار نکرد ! یعنی چی ؟ باید بره گارانتی :1. (40):
قبل از اینکه ببری گارانتی تو تبریز ببرش یه جا به غیر از همونجایی که گفتی که وارد هم باشه بگو برات تست کنه اگر اونجا گفت سالم نیست خیلی راحت بفرست گارانتی .
واقعا خیلی زورداره آدم یه قطعه نو بخره ... قبلش هم مشورت کرده باشه !!! بعد اینجوری به سرش بیاد ... من که شخصا قطعه ای بره گارانتی دیگه تو دلم نیست ... یا باید یه جوری ردش کنم یا بندازمش دور !!! :1. (34):