برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقای موسوی
من عذر خواهی بزرگ به شما و گرین بدهکارم
همونطور که الان گفتین ، همه ی قطعات مکانیکی رو درآوردم و در وهله ی اول ، مشکل نویز از هارد قدیمی ای که دارم ، هست (تقریبا 60 تا 70 درصد نویز واسه اینه) و بعد 20 تا 30 درصد نویز دیگه هم از هارد seagate barracuda ای که دارم هست . همونطور که گفتین ، کمتر از 10 درصد میمونه که از فاصله ی نزدیک هم زیاد شنیده نمیشه و پاور واقعا کم صداست و نویز بسیار کمی داره
من این قضیه رو تا حالا نمیدونستم . یعنی نمیدونستم که قطعات مکانیکی مثل هاردها هم باعث نویز میشن
واسه همین از همینجا از شما و تیم تون واقعا عذر میخوام که باعث کدورت و زحمت تون شدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم منو ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------
با این حساب ، اون پاور 430A-HE هم نویز کمی داشت. و چند هفته ی پیش که از سیستم جدا کرده بودم و فقط با اتصال سیم به دو طرف کابل 24 پین تست کردم که در اون صورت نویز بسیار کمی داشت ، همون نویز تقریبا واقعی اش بود
این صدای ویز ویز هم از هارد قدیمی مه .
میگم اگه هارد مشکل داشته باشه ، به پاور که آسیب نمیزنه . درسته؟

Bookmarks