downloadsoft (26-02-10), N@VID (26-02-10), ripek (26-02-10)
کاربر شهرسختافزار
downloadsoft (26-02-10), N@VID (26-02-10), ripek (26-02-10)
کاربر شهرسختافزار
نمیشه رو این پاورها زیاد حساب کرد از 100 تا 40 تاشون خراب درمیاد معمولاً بعد از سوار شدن روی کیس سیم ها شروع به سوختن میکنن و تمام قوا رو برای سوختن هارد و مادربرد میزارن
|
|
کاربر شهرسختافزار
پاور 10تومانی که دیگه تحقیق نیمخواد.شما دوست عزیز میری یکی از این 10تومانی ها میخری 2ماه بعد هم خراب میشه!!!!!!!دیگه اینکه تحقیق نمیخواد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
downloadsoft (26-02-10), ripek (26-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
پاورهای Viera تائید میشه ...
اول اینکه جدا از امکانات دارای بسته بندی زیبا و قوطی مستحکم و دارای دفترچه و کاتولوگ مبباشد ... (کاملا پدر و مادر دار )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برخی امکانات این مارک پاور ...
Noise Filter
Removable Fuse
Hipot Transformer
T heat sinK
CE Certificate
Silent 12CM Fan
VDE Certificate
downloadsoft (26-02-10), MicroSystem (26-02-10), ripek (26-02-10)
جواد گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 100 تا از این پاورها رو هم رو یک سیستم پر مصرف نصب کنید هر 100 تاش میسوزه نه 40 تاش
وقتی سیم داغ میشه که ازش آمپر عبور کنه ولی وقتی سیستمی مصرف نداشته باشه دلیلی برای گرم شدن سیم هم وجود نداره چه برسه به سوختن
MicroSystem (26-02-10), ripek (26-02-10)
کاربر شهرسختافزار
فن 12 رو مطمئنيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من يه مدل ديدم فن 8 داشت
کاربر شهرسختافزار
ربطی نداره در حین روشن شدن اونم با جریان معمول، همون استارت اول دود بلند میشه چه برسه به جریان بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
downloadsoft (26-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
خب مدلهاش متفاوته ... از 250 Real به بالا فکر میکنم 12 سانتی باشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (26-02-10)
|
|
راستش پدر من مهندس برق توی صدا و سیما بود یادمه قدیما همیشه میگفت وقتی لوازم الکتریکی را روشن میکنید همیشه در لحظه اول یک توان خیلی بیشتر از حد معمول از منبع تغذیه میکشه و بعد به حد طبیعی بر میگرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شاید دیگه سیستم های جدید اینجوری نباشن چون او حدود 20-25 سال هست که بازنشسته شده
amir.45 (26-02-10), downloadsoft (26-02-10)
شما با چه وسیله ای تست می کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم چند تا پاور دارم یکیش ریمکس هست مثلا ایرانیه فکنم ! که ببنیم توانش چقدر است؟ ایا با دستگاه خاصی انجام میدین شما ؟
آخرین ویرایش توسط downloadsoft در تاریخ 26-02-10 انجام شده است
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
MicroSystem (27-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks