پاورم green GA-480A
پاورم green GA-480A
|
|
خیلی بعید میدونم مشکلتون از پاور باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Salar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم یا مشکل دمای پردازنده دارید و یا رمهاتون مشکل داره
Salar2007 (03-07-10)
به نظر منم مشکل بعید هست که از پاور باشه . چون به هر حال 1 ماژول رم که قابلی نداره که مشکل پاور پیش بیاره یا اونرا برطرف کنه کلی زور بزنه 4-5 وات.
تاره مشکل شما که توی ویندوز اتفاق افتاده که کارت گرافیک هم اصلا فشاری بهش وارد نمیشده که بخواد زیادبرق مصرف کنه که باعث بشه پاور کم بیاره.
من اگه جای شما بودم یک scandisk میکردم ببینم هارد مشکلی داره یا نه بعدشم یک چندساعتی میگذاشتم MemTest اجرا بشه تا رم را تست بکنه
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 02-07-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام
من با این مشکل مواجه شدم اگه اشتباه نکنم هارد شما باید SATA ستا باشه منظورم کابل هاردتون هست که از نوع SATA یا نه که من فکر میکنم SATA باشه شما باید یه کابل SATA تازه خوب بخر بعد کابل رو عوض کن حتی اگه بشه پورت مورد استفاده در مادربرد رو هم عوض کن مطمئن شو کابل برق هارد هم خوب جاش محکم باشه و برای احتیاط هم که شده یه بارد درش بیار و از نو بنداز سر جاش به احتمال زیاد مشکلت حل میشه چون با این مورد زیاد برخورد کردم و اکثرا هم به این وسیله مشکلشون حل شد سعی کن کابل SATA که میخری از نوع ساده و بدون قفل فلزی باشه که سر کابل هست چون به شخصه تجربه کردم که اونایی که دارای قفل فلزی هستند زود شل میشن و این مشکل بوجود میاد.
درست متوجه شدی کابل هاردم SATA هست راستش تست رم ها با memtest هم چیزی نشون نداد این مورد رو هم تست میکنم، مرسی
Salar2007 (04-07-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks