خیر فن عقب نداره ، فقط همون فن زیر رو دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر فن عقب نداره ، فقط همون فن زیر رو دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام
من 785b رو خریدم 150 تومان خوبه؟
الان ایم یکم زیاده نه؟
راحت با کامپیوتر کار می کنه و دیگه کم نمیاره و وقتی اور می کنم میزارم برای تست مثل بقیه نمی سوزه؟(البته اونها که سوختم حداکثر آمپرشون 15 بود)
سپاس
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر گرین فقط یه مدل 785 داشته باشه ( که فکر کنم اینطور باشه ) برای یکی از دوستان ۲-۳ روز قبل 128 تومن خرید کردم
این پاور برای سیستم شما بیشتر از یکم زیاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گمان نمیکنم این پاور اصلا متوجه بشه که آور کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با خیال راحت ازش برق بکش
من زیاد گرفتم که در آینده به مشکل نخورمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون از جوابتون
سپاس
ممنون از جوابهاتونن
کولرمستر و گرین هر دو تمامی پاور هاشون ریل هست؟
سپاس
AMD>INTEL (16-03-10), ic3_drag0n (16-03-10), ripek (16-03-10)
سلام
من همون 685b از گرین رو امتخاب کردم که پاور خوبی هم هست:
http://www.green-case.com/products/p...p?model=GP685B
لینک بالا مشخصاتش رو داده اما یک عکس هم هست اینطوری که عکس نشون میده یک فن در بالای پاور هست اما من بالای کیسم جانداره فقط پشت کیس محفظه هست
این پشتش (منظور همون جای ورود برق شهری هست) هم فن داره؟
منتظرم...
سپاس
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این عکس پاور رو برعکس گذاشتم که فنش تو عکس بیافته
وقتی پاور رو داخل کیس نصب میکنید فن به طرف پائین میافته و هموای داخل کیس رو به داخل خودش میکشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (16-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks