برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز ورباتیم هم اصل و تقلبی داره من نمی تونم تضمین کنم که لینک فروشگاه ایرانی که برام فرستادید اصلشو داره می فروشه یا نه اما طوری که تو مغازه های توپخونه گشتم و بار ها پرسیدم اکثراً میگن نگرد نیست معمولاً هم میگن اگرم باشه تقلبیه که ارزش اصلشو نداره.
منم ورباتیم اصل متاسفانه نمی شناسم چطوریه و نمی تونم راهنماییتون کنم برای همین به نظرم ارزش ریسک نداره.
دی وی دی رایتر خودم سال 90 هم علاوه بر گارانتی و جعبه و دفترچه راهنما و حتی 10 تا دی وی دی خام رایگان هم توش بود اما متاسفانه الان جدیداً دی وی دی رایتر ها رو حتی بدون جعبه می فروشن دیگه نمی دونم گارانتی دارن یا نه.
خیلی بد شده بدون جعبه تو یه نایلون می فروشن حتی دیجی کالا هم با همون نایلونش برای مشتری هاش می فرسته.
ظاهراً دیگه هزینه های گمرکی اش نمی صرفه که پول وزن و حجمی که جعبه ها میگیرن هم بدن وارد کننده ها فقط دستگاه ها رو فله ای وارد میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نمی دونم تو نایلون های مخصوصی که میذارن گارانتی داره یا نه.
درباره الجی هم نظراتش رو که جناب AMD>INTEL گذاشتن مطالعه کردم ظاهراً درسته واقعاً الجی تونسته تو زمینه دی وی دی رایتر حرفی برای گفتن داشته باشه (چند سال پیش که اکثراً مشکلات خرابی هاشو می شنیدم) نمی دونم این نسخه جدید الجی چه ویژگی داره که تو Top Best 2017 هم نفر اول گذاشتنش شاید واقعاً خیلی خوب باشه.
ماشالا استاد امید خیلی به روز هستن و تمامی مقالات خارجی رو حتماً می خونن چون تازه محض کنجکاوی لیست Top Best 2017 برای دی وی دی رایتر ها رو تو سایت های مختلف خوندم که دیدم بین نظرات مردم بدجور ضایع شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما بین این سه تا گزینه ای که گذاشتید اگه خودم می خواستم بخرم بازم می ترسیدم LG بخرم نه که تا الان روی Pioneer و LiteOn وفادار بودم و واقعاً هم جوابشون رو دادن می ترسم مثلاً LG بگیرم پشیمون بشم ولی خب بالاخره یه بار باید این ریسکو کنم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نظرات دیجی کالا مدل الجی که تو ایران هست بعضی ها ازش بد گفتن:
خارجی هم که نقد و بررسی اش رو می خوندم میگفتن بیشتر تو قیمت پایین ترش نسبت به رقبا برنده است وگرنه شاید هم قیمت سایر برند ها بود نمره دیگه ای میدادن.کد:https://www.digikala.com/Product/DKP-167653

Bookmarks