سلام منظور از oem چیه ؟؟؟؟ و چه بنرهایی به جز سونی و پلکستور oem هستند ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام منظور از oem چیه ؟؟؟؟ و چه بنرهایی به جز سونی و پلکستور oem هستند ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
ممنون.
اون مدله که اون بالاست چی ؟
که نوشته Vista هم ساپورتش می کنه.
البته بقیه رو هم ساپورت می کنه ولی اینو نوشته.
ضمنا LightScribe مهم نیست.
حالا کدوم ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان مدل بالا هم خوبه فقط ساتا هستش.
البته بعيد ميدونم كه تو ايران باشه
مبارك باشه
موفق باشيد
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
SSA Super V.I.P
والا اون مدل بالاییه رو نوشته Atapi/e-ide فکر نکنم ساتا باشه.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشيد من اشتباه كردم ، حق با شماست
موفق باشيد
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
حق آب و گل داره
|
|
SSA Super V.I.P
دوستان آخر کدوم ؟
اون LightScribe داره یا اون که اول اولیه یعنی بالا بالاییه؟
Administrator
به نظر من اونیکه لایت اسکرایب داره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
ساسان جان من یه لایت آن داشتم كه تقریبا بعد از 4-5 ماه اوپتیكش ضعیف شد و كلا با رایت مشكل پیدا كرد
الآن هم یك NEC دارم اما تازه 3 ماهه خریدمش و نمیشه زود نتیجه گیری کرد اما بگم که این DVDVWriter چینی نیست بلکه مالزیه
پیشنهاد میکنم چون این برند مالزیه بخریش با گارانتی سازگار ارقام
SSA Super V.I.P
مرسی از جوابت مهدی عزیز.
اونوقت این NEC که میگی 20x هم داره ؟
-------------------------------------------
ویرایش:
والا اینطور که من دیدم NEC با سرعت 20x نداره گرچه میدونم 20x به درد نمیخوره ولی خوب باشه بهتره !
مورد بعدی هم تکنولوژی LabelFlash هست که مثل LightScribe هست ولی دی وی دی خام هاش گرون تره.
احتمالا همون Lite-On LightScribe دار رو میگیرم.
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 12-06-07 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks