سلام بچه ها.نظرتون در مورد Linksys am300 که Security جان هم ریوییوشو گذاشته چیه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام بچه ها.نظرتون در مورد Linksys am300 که Security جان هم ریوییوشو گذاشته چیه؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچیز پدر و مادر داریه !!! پسر عموم داره تا حالا مشکل نداشته باهاش... هم قیافش شیکه ... هم کاراییش میگه خوبه !!! من که خودم D_LINK دارم ....راضیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Surpriser (11-12-08)
کاربر شهرسختافزار
پس احتمالا پدر مادرش هم شیک بودنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .ولی از شوخی گذشته حالا شیکیش الویت اول نیست.حدود چند وقته داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 ماهه ... 4 پورته ... به 2 تا سیستم وصله ... خریده 88 تومن ... دیگه ؟ سوال ؟
Surpriser (11-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks