با سلام
از همه دوستانی که نظر کارشناسی دادن تشکر میکنم .....
فقط لطفا ادامه بحثهای تخصصی رو بذارین تو یه تاپیک دیکه....
آخرش بگین کدوم رو می پسندید و تمام...
نیاز هست تنظیمات رو بزارم عزیز ؟ خودت داری دیگه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
از همه دوستانی که نظر کارشناسی دادن تشکر میکنم .....
فقط لطفا ادامه بحثهای تخصصی رو بذارین تو یه تاپیک دیکه....
آخرش بگین کدوم رو می پسندید و تمام...
از هرجا که دانلود می کنید
قبل از اجرا حتما با یه آنتی ویروس از بدافزار نبودنش مطمئن شید...
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه ممنون بابت همین تنظیمات رفتم پیش یکی از همکاران یه چند روزی ازش قرض گرفتم، جالب است
یکسری آیتم هایی دارد که مثلا مودم قدیمی من ندارد، اما یکسری چیزا را ندارد و یا محدودیت هایی دارد، اما
میتونم بگم اگه قرار باشه مودم های بازار را دسته بندی کنیم از خیلی مودم ها که اسم در کرده اند
بهتراست، تحمل خطا خوبی هم دارد، اما خیلی کم است و گارانتی درستی هم هنوز براش پیدا نتونستم بکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین بحث های تخصص است که میتواند مودم خوبی را تعیین نماید، آخه اسم تاپیک هم است
مشاوره در انتخاب مودم ADSL
اما چشم مطالب جدید را یه تاپیک جدید باز میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط yemojud در تاریخ 26-11-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام بچه ها.نظرتون در مورد Linksys am300 که Security جان هم ریوییوشو گذاشته چیه؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچیز پدر و مادر داریه !!! پسر عموم داره تا حالا مشکل نداشته باهاش... هم قیافش شیکه ... هم کاراییش میگه خوبه !!! من که خودم D_LINK دارم ....راضیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Surpriser (11-12-08)
کاربر شهرسختافزار
پس احتمالا پدر مادرش هم شیک بودنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .ولی از شوخی گذشته حالا شیکیش الویت اول نیست.حدود چند وقته داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 ماهه ... 4 پورته ... به 2 تا سیستم وصله ... خریده 88 تومن ... دیگه ؟ سوال ؟
Surpriser (11-12-08)
کاربر شهرسختافزار
ظاهرا بحث این مودم ها خیلی داغ شده!!!
حالا ما هم داریم کم کم یه ADSL می گیریم که در رابطه با انتخاب مودم خیلی گیج شدم. از شرکت صبانت می خوام بگیرم که گفتن ما مودم استارنت ( Starnet) می دیم قیمتشم هست 60 تومن. من اولین بارم بود که این اسم رو می شنیدم! می خواستم از کسانی که اطلاعی دارن از این مدل دارن بگن که خریدش به صرفه هست یا نه؟
دوم اینکه من محدودیت بودجه هم دارم و از اونجایی که قیمت مودم های USB خیلی پایین تر از شبکه هست می خواستم ببینم آیا عملا بین این دو تفاوتی از نظر سرعت وجود داره؟ (با توجه به اینکه سیستم من از USB2 پشتیبانی می کنه و سرویسی که می خوام اشتراک بگیرم 64 هست) مودم USB خوب تا حدود 30 یا 35 تومن هم پیشنهاد بدید. ممنون!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهر مدل مودم D-link بگیری به خوبی کارت رو راه میندازه با 3 سال ضمانت...از بقیه مودمها اطلاع خاصی ندارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس در واقع از نظر سرعت تفاوت محسوسی بین USB و شبکه وجود نداره؟ همچنین بین مودم D-link USB و Planet USB کدام را پیشنهاد میکنین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Computex در تاریخ 14-12-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks