امروزه مودمها باهم فرقی ندارند
همه استاندارد هستند
کاربر شهرسختافزار
امروزه مودمها باهم فرقی ندارند
همه استاندارد هستند
|
|
Asus AM602برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقاً فرق دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه ار نظر سرعت چه از نظر کاردهی متفاوت هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtbirir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
همه مودمها تمام پروتکلها رو هم ساپورت میکنند و تا 30 مگ هم سند و رسیو برخی مودم ها هم بالاتر از 30 مگ
تا 6 ماه پیش کیفیت asus خوب بود و رو بقیه نمی شد حساب باز کرد اما حالا dlink , tplink ,planat,asus و... مثل هم هستند ومن پول مارک نمیدم البته اینم بگم خودم فروشنده هستم
همه مودم ها تمام پروتکل ها رو ساپورت نمیکنه. (Asus و Dlink را مقایسه کنید تا متوجه بشید.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtbirir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون از مگ چیه؟! اصلا ADSL تا سرعت 30 مگ چه بیت چه بایت نداره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Adsl#ADSL_standards
حداکثر سرعت دانلود و آپلود که وجود داره به ترتیب 24 و 3.5 مگابیت هست.
این +ADSL2 که ساخت Dlink هست 24Mb DL و 1Mb UL داره: http://www.dlink.com.sg/products/?model=DSL-2640T
این هم +ADSL2 ساخت Asus هست: http://www.dlink.com.sg/products/?model=DSL-2640T
این هم یه نمونه دیگه: http://www.dlink.com/products/resour...&rid=319&sec=0
بهتره بیشتر مطالعه داشته باشید.
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم شما فراموش کردن G.SHDSL و VDSL هم زیر شاخه هایی از xDSL هستند
2 VDSL سرعتش چه در حالت Upstream و چه در حالت Downstream تا 3 کیلومتر در حدود 100 Mbit/s داره
شما مطمئنید که دوستمون مطالعات کمی داشته اند؟
کاربر شهرسختافزار
تقریبا هم مدل ها با هم زیاد فرقی نمی کنن چون اونقدر تکنولوژی مخابراتی ایران عقبه که مودم های ضعیف هم پاسخگو سرعت های فعلی هستند
فقط یک مشکل در مودم های چینی دیده میشه اونم اینکه بعد از مدتی طولانی که با سرعت بالا دانلود می کنید داغ می کنند و چند دقیقه ای قطع میشن و بعد دوباره راه می افتن کمتر باعث سوختن میشه یک سال رو خوب جواب میدن برای کاربردها خونگی هم قابل استفاده هستند
یک نکته دیگری که باید در نظر بگیرید اینکه مدلی بگیرید که درایورهاش گیر بیاد و نصبش برای روی ویندوز و لینوکس ساده باشه
من مودم های ADE-3410A و ADE-4400A با برند تایوانی اصل پلانت رو پیشنهاد می کنم ویستا که هیچی لینوکس ساپورت هستند
ADE-3410A
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADE-4400A
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالایی قیمتش نمایندگی ها در حدود 40 تومن میدن از نظر قدرت عالیه و مخصوص کاربرد های خونگی مداومه هم RJ45 و هم USB داره روتر هم هست
آخرین ویرایش توسط green_waves در تاریخ 25-03-08 انجام شده است
KING (14-09-08), Mehdi_Full (25-03-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان نظرتون در مورد زیمنس چیه؟
من باش کار میکنم راضیم ازش
green_waves (25-07-08)
کاربر شهرسختافزار
آ قا USRobotic ماشرکت داریم داره جواب میده فقط عیبش اینه زیاد داغ میشه مدل +ADSLقیمت هم 50.000 تومنه
در مجموع مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
زیمنس شاید تو رده اول نباشه ولی برند خوبی هست قیمتش هم که واقعا مفته اگر هم که اصلش باشه که مرگ ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keivanping برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر گرونه مگر سوییچ هم هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیمنس با سیستم یه سری از شرکت ها سازگار نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keivanping برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین راه برای انتخاب مودم اول باید با شرکتی که ازش ای دی اس ال میخواهید بخرید مشورت کنید که سیستم شان با چی نوع مودم ها مشکل داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks