مودمهائي كه چيپ intel 537ep -intel 536ep دارند هم خوب هستند . درايورهاي 64 بيتيشون هم تو سايت اينتل هست .
|
|
به نظر من جنیوس هم خوبه من که 5 ساله دارم هنوز خراب نشده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Larger Views GM56PCI-SA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
56K PCI Software Modem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 32-bit PCI, 56K software modem card برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Agere (Lucent) chip inside برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Fax modem send and receive rates up to 14,400 bps
عضو VIP شهرسختافزار
من خودم الان Zoltrix 3Chip دارم. (5 ساله دارمش) با ويستا كه واسه من هيچ گونه مشكلي نداره.
شايد سري جديدش مشكل داشته باشه ولي ماله ما مثل گل داره كار مي كنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===========
واسه دوستم مودم Motorala گرفتم. مودم خوب و ارزوني بود. يكي از محاسنش اين بود كه اندازه اش خيلي كم بود. (برخلاف Zoltrix 3Chip) و به راحتي توسط ويندوز شناسايي ميشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم Gigabyte روپيشنهاد ميکنم. اين مودم توي Windows 7 هم شناخته شدست(به شرطيکه ورژن ويندوز قديمي نباشه).
کاربر شهرسختافزار
سلام وحيد جان عيدت مبارک. قيمتش الان بين 8000 تا 10000 تومانه.
D J V A H I D (27-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks