td lte ایرانسل فقط با یکسری سیمکارت که فقط به همراه مودم های خود ایرانسل عرضه میشه فعال میشه
و بسته هاش هم با بسته های ۴جی فرق داره
td lte ایرانسل فقط با یکسری سیمکارت که فقط به همراه مودم های خود ایرانسل عرضه میشه فعال میشه
و بسته هاش هم با بسته های ۴جی فرق داره
|
گرونترین مودم TD-LTE ایرانسل مدل DT350 است.ایا این مدل بهترین گزینه است؟
اون موقع که ایرانسل فقط z6000 و dt-350 و gp-2101 داشت من زنگ زدم ایرانسل گفت نسبت به dt-350 ، مدل gp-2101 جدیدتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhimhdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا مثل هم هستند مدل dt-350 سه یا چهار تا خروجی کابل لن داره ولی مدل gp-2101 فقط یک خروجی لن داره
mhimhdi (02-09-17)
یکی از دوستانم یکی از همین مودم های td lte رو تهیه کرده بود ازشون میپرسم ببینم چجوریه چقد ازش راضی هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mhimhdi (29-08-17)
این پست حذف شود
آخرین ویرایش توسط mhimhdi در تاریخ 29-08-17 انجام شده است
|
منظور من مودم 4G TD-LTE است نه 4Gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKAZ2003 (30-08-17)
بهترین مودم شون Z6000 هست فقط سعی کنید از خودشون بگیرین که در صورت عدم آنتن دهی راحت تر پس بگیرن مودموبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhimhdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mhimhdi (29-08-17)
مشکل اینه که خود ایرانسل موجودیش کامل نیست. یه سری مدلارو نداره. سایت Yello مربوط به ایرانسله ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروش آنلاینشون شاید کامل نباشه ولی اگه دسترسی داشته باشید نمایندگی های فروششون اکثر دارن این مدل رو.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhimhdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سایت Yello اطلاعی ندارم اما فکر میکنم تمام سایت ها غیر از خود ایرانسل به صورت فقط فروشنده فعالیت میکنن و خدمات پشتیبانیشون احتمالا فرق میکنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks