رم اولی که گفتین تا قبل 2008 از چیپ D9GMH استفاده میکرده در زمان کنونی الله اعلم!
رم دوم هم از Powerchip استفاده میکنه
رم سوم اکثرا D9GKX هستن (معلوم نیست این وسط یه تعدادی رو با چه چیپی زدن
اما اگر قابلیت های اور براتون مهمه پیشنهاد میکنم زیاد دور و بر رم های با فرکانس بالا نرید البته اگر هدف قصد رکورد هست چون روی این مدل رم ها زیاد کار میکنن و محدودیت های زیادی رو برای ولتاژ در نظر میگیرن (اکثرا که همینجوریند مگر اینکه بعضی برند ها مرام به خرج بدن)
ولی اگر هدف کارکرد دائمی در فرکانس های بالاست حتما از همین مدل ها تهیه کنید
عضو VIP شهرسختافزار
قصد من خرید رمی هست که بتونم بیشترین فرکانس رو برای رکورد ازش بگیرم خودم 1066 دارم اما خوب اور نمیشوند رمی میخواستم بخرم که اورکلاک خوبی بشوند رم اولی معلوم بود از قدیم داشته یک کم قدیمی به نظر میامد
اما رم دوم با توجه به واترکولینگی که همراه داره روی سینکهاش جالب به نظر میاد و رم سوم هم کیت و جعبه قدیمی داشت که دیگه کهنه شده بود
با در نظر گرفتن اینکه رمی میخواهم که به بالاترین فرکانس برسه طرف چه رمهایی برم (بشرطی در بازار باشه)
بازار مشهد نهایت 2 نفر تایید کردند رم باس 1200 هم داریم بقیه خندیدند بهم
Going To Change New HardWare Soon
اگر میتونین تهیه کنید من رم های :
Team Xtreem 6400 (سری دارک ش نه ها!!)
Crucial 6400 Ballistix
G.Skill 8000 از سری HZ که مربوط به اوایل سال 2008 یا قبل اون باشه (در اواخر سال گویا دیگه از چیپ های میکرون استفاده نکردن یا از مدل های داغون میکرون استفاده کردن که دقیق یادم نیست)
ولی در کل تجربه میگه که این 3 برند محدودیت های کمتری رو برای ولتاژ روی رم ها میذارند
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من می خوام رم بگیرم برای اورکلاک !
نظرم روی :
CORSAIR - Dual Channel 2GB -1066-(2x1GB) - Dominator
بود !
Timing 5-5-5-15
Speed DDR2 1066 (PC2 8500
Capacity 2GB (2 x 1GB
Voltage 2.1V
ولی دوستمون ViViD فرمودند که برای اوکلاک مناسب نیست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دوستان بنا برتجربشون رمی رو می تونند پیشنهاد بدهند که زیر اورکلاک کم نیاره !
مثلا من از کینگستون خیلی راضی هستم !
چون براحتی 667 رو به 880 رسوندم و با 0.5 ولت هم نسوخت و حتی گرم هم نشد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی دیدم الان بزرگترین مانع جدید من عدم هماهنگی باس رم با CPU هست و رم ها کم میارند و سیستم رو
ناپایدار می کنند !
الان دنبال یک رمی هستم که باسش حداقل 1066 باشه و زرتی نسوزه و کم نیاره !
با تشکر .
درسته Revision های جدید Corsair Dominator همچین بدرد اورکلاک نمی خورن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+
0.5 ولت اضافه کردن به ولتاژ رم واقعا ولتاژ بالاییه مخصوصا برای استفاده روزمره!
+
بین رمهای جدید چیز فوق العاده ای برای اورکلاک پیدا نمیشه. Team Xtreem هایی که توی بازار هستند نسبتا بد نیستند.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
N@VID (12-01-09)
رم های گمنام CSX هم بد نیستن.. حتی شاید بهتر از همون TeamGroup ها .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
|
به نظر من اگر بتونید سری Z ترنسند AXE با باس 800 پیدا کنید اونم خوبه
در مرحله بعد سوپرتلنت هم خوب رم هایی داره که میتونید میزان اور شدنش بصورت پایدار رو از حسین بپرسید ( اورکلاکر )
رم ترنسند با باس 1066 و سری Z هم تا 1333 اور میشه ( گمونم سری Z بود )
من بیشتر روی این دو نظرم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (12-01-09)
کاربر شهرسختافزار
منم نظرم روی همین مدلی که امیر جان ذکر کردند هست و از OCZ مدل Reaper HPC هم خیلی جالب هستند !
من مدل 1066 اش رو داشتم به راحتی در فرکانس 1066 با تایمینگ 4-4-4-12 و ولتاژ 2.32 یا .234 100% پایدار میشد !
و اگر محدودیت مالی نداشته باشی من مدل 1200 اش رو پیشنهاد میدم .
مدل های 1066 و 1200 تریسر کروشیال هم بد نیستند !!
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
یک راهنمایی کوچک احتیاج دارم از بین این 3 رم کدوم رو انتخاب میکنید فقط هم گزینه مورد استفاده اورکلاک هست و رم OCZ به ظاهر پک قدیمی داشت من که دیدم نمیدونم چیپ کدوم یکی ممکنه از همون میکرون های قدیمی مناسب برای اورکلاک باشه:
Crucial 1Gb*2 1066MHz Tracer
Crucial 1Gb*2 1066MHz Ballistix
Ocz Reaper 2*1 1066
رمهای بازار مشهد که همینها هم نیستند!!! تهران هم که دسترسی ندارم مگر آنلاین خرید کنم
متشکرم
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 13-01-09 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks