با سلام رمای من کینگ مکس با باس 1066 هست میخواستم بدونم .چه رمی کنارش بزارم بازم کینگ مکس یا کوروشال . او سی زد ؟؟؟؟
ایا کنار این رمها اینا رو بگیرم متفاوت بودن نوع رمها در اور سیستم تاثیر می زاره؟؟؟
با سلام رمای من کینگ مکس با باس 1066 هست میخواستم بدونم .چه رمی کنارش بزارم بازم کینگ مکس یا کوروشال . او سی زد ؟؟؟؟
ایا کنار این رمها اینا رو بگیرم متفاوت بودن نوع رمها در اور سیستم تاثیر می زاره؟؟؟
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتی رمها یعنی از Daul Channel استفاده می کنی؟
به نظر من اگه قصد بیشتر کردن ظرفیت رمهاتو داری اینارو بده و از یه مارک با ظرفیتی که میخوای بگیر...استفاده از چند مارک مختلف جالب نیست...برای اورکلاک هم ممکنه فرکانس کاریشون تفاوت داشته باشه و به مشکل بر بخوری
tohid63 (02-01-09)
من چرا گفتم فرکانس؟!
ببخشید منظورم ولتاژ کاری بود!
مثلا در یک ظرفیت و یک فرکانس Geil روی 1.9v و OCZ روی 2.1v پایدار شده!!!
tohid63 (03-01-09)
بهترین رمها برای شرکتblood iron
اسم رم patriot
2gb ddr2-800mhz
32/64bit module memory
ati-sli- windows vista support
ocz رو صلاح میدونینن؟؟؟
ایا تفاوت زیادی در کارایی بین باس 800 و 1066 وجود داره
میخواست بدونم من 4 تا یک گیگ ocz plat 800 بگیرک quad channel کنم بهتره یا یه پک 2 در یک گیگ او سی زد 1066
راستی چه فرقی بین
ocz plat va ocz ops vaocz sli va ocz titanym وجود داره)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
یک سوال همینطوری به ذهنم آمد
رم برای اورکلاک بهترین برندی که در بازار میشه پیدا کرد چی میتونه باشه کروشیال؟
و اینکه رمهای 1200 هم اورکلاک میشوند (که مسلماً میشوند) منظورم اینه که نسبت به 800 اگر بخواهیم بسنجیم بصرفه تر هستند؟
قاطی کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کلاً رم اگر بخواهم بخرم باس 1200 بخرم یا 800 که بخواهم خیلی اور کنمشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
سری Corsair Dominator هم ظاهرا بد اور نمیشن.رم برای اورکلاک بهترین برندی که در بازار میشه پیدا کرد چی میتونه باشه کروشیال؟
اینکه رمهای 1200 هم اورکلاک میشوند (که مسلماً میشوند) منظورم اینه که نسبت به 800 اگر بخواهیم بسنجیم بصرفه تر هستند؟رم DDR2 یا DDR3 با فرکانس 1200 نداریم. رم های DDR2 باس 1066 دارن که تا 1200 هم اور میشن. بیش تر از 1200 اور کردن رم های DDR2 کار آسونی نیست چون در این صورت با رم های DDR3 یکی میشن. رم باس 800 هم نهایتش تا 1066 اور بشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکلاً رم اگر بخواهم بخرم باس 1200 بخرم یا 800 که بخواهم خیلی اور کنمشون
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
متشکرم علی آقا من خودم Dominator دارم در مشخصات سیستم میتونی ببینی و حتی در امضاء خودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و زیاد راضی نیستم از قابلیت اور این رمها رمهای کروشیال که ماشالله به چشم دیدم چقدر اور میشوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی میخواستم رم زیادی حرفه ای بدونم چی میتونم بگیرم که فکر میکنم همون سری OCZ Reaper یا Flex باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
رم های من OCZ هستند. Performance خوبی دارند اما واسه من که اصلا خوب اور نمیشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدocz رو صلاح میدونینن؟؟
مدل رم هام: OCZ Gold XTC OCZ2G8001G
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks