پاسخ: کسب اطلاعات درباره هارد 3 ترابایت
نقل قول:
سلام
من توی این هاردی که گرفتم ، ویندوز 7 نصب کردم ، گاهی اوقات وقتی همون اول بالا میاد ، ویندوز قفل میکنه و مجبور میشم ریست کنم (بصورت دستی) . وقتی هم که قفل میکنه ، هر 7 ثانیه ، یه صدای تیک کوچیک از هارد میاد . امروز 3 بار پشت سر هم این اتفاق افتاد ولی روزاهای قبل ، تا به حال کلا 2 یا 3 بار دیگه اتفاق افتاده بود
بد سکتور داره؟
نرم افزار باعث این اتفاق میشه؟
کلا نرم افزارهای جدیدی که نسبت به اون هارد قبلی که نصب کردم ، اولی ، یه نسخه ی دیگه از ویندوز 7 بود ، دومی deep freezer 8 و سومی RemoveWAT 2.2.6 . پادویش هم نصب کردم اما توی ویندوز 10 هم نصبه و مشکلی نداره
خوب اگر از هارد باشه . برنامه های نمایش اسمارت هارد که قبلا هم گفتم نشون میدهند . یک شات اسکرین بگیر تا بقیه مراحل
نقل قول:
خوب اگر از هارد باشه . برنامه های نمایش اسمارت هارد که قبلا هم گفتم نشون میدهند . یک شات اسکرین بگیر تا بقیه مراحل
ممنون
با چه نرم افزاری تست و شات بگیرم؟
با HDD Regenerator بوت تست کردم ، نه بدسکتور رو نشون داد و نه delay رو (فقط 2 گیگ رو بخاطر uefi نبودن HDD Regenerator شناخت . البته واسه من 130 گیگ اولش مهم بود که تا 500 گیگ اول رو که تست کردم ، بدسکتور و دیلی نشناخت)
نقل قول:
ممنون
با چه نرم افزاری تست و شات بگیرم؟
با HDD Regenerator بوت تست کردم ، نه بدسکتور رو نشون داد و نه delay رو (فقط 2 گیگ رو بخاطر uefi نبودن HDD Regenerator شناخت . البته واسه من 130 گیگ اولش مهم بود که تا 500 گیگ اول رو که تست کردم ، بدسکتور و دیلی نشناخت)
Hard Disk Sentinel
ممنون
دقیق تر راهنمایی میکنی؟
از منوی Disk اش ، یکی از تست ها را انجام بدم؟ اگه آره ، کدوم تست (در صورت نیاز ، جزئیات بیشتر رو میگی؟)
وگرنه منظورت اینه که از سربرگ هایی مثل overview و smart و ... عکس بگیرم؟ اگه آره ، از کدوم سربرگ؟
نقل قول:
ممنون
دقیق تر راهنمایی میکنی؟
از منوی Disk اش ، یکی از تست ها را انجام بدم؟ اگه آره ، کدوم تست (در صورت نیاز ، جزئیات بیشتر رو میگی؟)
وگرنه منظورت اینه که از سربرگ هایی مثل overview و smart و ... عکس بگیرم؟ اگه آره ، از کدوم سربرگ؟
قبلا سر هارد قبلی بهت گفته بودم . قسمت overview گزارش کلی وضعیت هارد را میده
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
قبلا سر هارد قبلی بهت گفته بودم . قسمت overview گزارش کلی وضعیت هارد را میده
ممنون
overview چیزی نمیگه
پس تست هایی که توی منوی Disk هست برای چیه؟ مگه نباید سکتور به سکتور تست کنه تا مشخص شه؟ صفحه ی overview بصورت کلی و تست نکرده هست
الان مشکلی نداره؟ یعنی بخاطر هارد نیست؟ بخاطر نرم افزاره؟ اگه آره ، پس کدوم نرم افزار؟!
نقل قول:
ممنون
overview چیزی نمیگه
پس تست هایی که توی منوی Disk هست برای چیه؟ مگه نباید سکتور به سکتور تست کنه تا مشخص شه؟ صفحه ی overview بصورت کلی و تست نکرده هست
الان مشکلی نداره؟ یعنی بخاطر هارد نیست؟ بخاطر نرم افزاره؟ اگه آره ، پس کدوم نرم افزار؟!
مشکلی نداره هاردت
گزارش این صفحه . مجموع تمام و هایلات تمام گزارشات را ارائه میده
احتمال داره دیپ فریز با انتی ویروست درگیر میشن .
نقل قول:
مشکلی نداره هاردت
گزارش این صفحه . مجموع تمام و هایلات تمام گزارشات را ارائه میده
احتمال داره دیپ فریز با انتی ویروست درگیر میشن .
ممنون استاد امید
ولی سکتور به سکتور تست نمیکنه . ممکنه یه سکتورش مشکل داشته باشه . نمیدونی توی اون منوی دیسک ، بهترین تست سکتور به سکتور چیه؟ چون یه مورد دیده بودم که این صفحه زیاد مشکل نمیگرفت ولی لولول کردم ، درست شده بود (هارد پسرخاله ام که حدودا یکی دو ماه پیش راهنمایی کردی)
البته دیپ فریزر نصب بود و حذفش کردم
لینک ویندوزی که نصب کردم هم بدم؟
نقل قول:
ممنون استاد امید
ولی سکتور به سکتور تست نمیکنه . ممکنه یه سکتورش مشکل داشته باشه . نمیدونی توی اون منوی دیسک ، بهترین تست سکتور به سکتور چیه؟ چون یه مورد دیده بودم که این صفحه زیاد مشکل نمیگرفت ولی لولول کردم ، درست شده بود (هارد پسرخاله ام که حدودا یکی دو ماه پیش راهنمایی کردی)
البته دیپ فریزر نصب بود و حذفش کردم
لینک ویندوزی که نصب کردم هم بدم؟
گزارش از اسمارت میخونه . حتی 1 بدسکتور وجود داشته باشه میزنه
تمام موارد تو اسمارت هارد ثبت میشه
این گیر کردن مشخصه منشا نرم افزاری داره