پاسخ: کسب اطلاعات درباره هارد 3 ترابایت
ممنون از همگی
نقل قول:
من نمی دونم فلش مموری شما سالمه یا نه
ولی خودم کلا با Refuse مشکل دارم تا به حال نتونستم با این نرم افزار یک ویندوز با فلش مموری نصب کنم همش ارور میده
Refuse مشکلی نداره
نقل قول:
اگر هارد یا SSD دیگی داری . موقتا غیر فعالش کن و دوباره تست کن
مشکل بخاطر این بود که از خود ستاپ ویندوز 7 باید پارتیشنی که میخواستم ویندوز رو توش نصب کنم ، میساختم (با اکرونیس ساخته بودم و ایراد میگرفت)
نقل قول:
آقا سجاد اگه روی این هارد 4 ترابایتی ویندوز 7 رو تونستی نصب کنی بی زحمت یک گزارشی از عملکردش بذار
مثلا سرعت بوت شدن ویندوز، سرعت لود نرم افزارها، سرعت کپی و کات اطلاعات به صورت واقعی، مخصوصا میزان نویز، وقتی ویندوز بالا اومد و داری با نرم افزارهای مختلف کار می کنی و کلا نظرت بگو برای کسی که می خواد این هارد رو بخره و روش ویندوز 7 رو نصب کنه چی هست نسبت به هاردهای با سرعت 7200
به نظرت بازی هایی مثل GTAV هم می شه روی این هارد نصب کنیم
مثلا من در یک سایتی می خوندم که این هارد بلو وقتی اولش که سیستم رو روشن می کنی یک صدای خرخری میده ولی بعدا دیگه اونقدر صدا نداره
سرعت لود ویندوز حدودا 40 ثانیه هست (فرق چندان و محسوسی با سیگیت باراکودا 7200 نداره)
کپی و کات ، همون سرعت تستی هست که با نرم افزار anvil گذاشته بودم
میزان نویز رو که گفتم . بازم چندان فرق نداره
نصب بازی ربطی به نوع هارد نداره
صدای خرخر (نه چندان مورد نگرانی) اونم گاها میده . فقط موقع نوشتن و خوندن نیست . نمیدونم دقیقا چه وقتی هه
میگم استاد امید ، قدیما هارد Maxtor بود . الان Western Digital همون مکستوره؟
آخه نوع صدای خرخرشون شبیه هم هست . نوع نویزشون هم شبیه هم هست . میزان و اندازه ی نویزش منظورم نیست ، نوع صدای نویزشون منظورمه
(فقط جهت اطلاعات عمومی خواستم بدونم)
نقل قول:
میگم استاد امید ، قدیما هارد Maxtor بود . الان Western Digital همون مکستوره؟
آخه نوع صدای خرخرشون شبیه هم هست . نوع نویزشون هم شبیه هم هست . میزان و اندازه ی نویزش منظورم نیست ، نوع صدای نویزشون منظورمه
(فقط جهت اطلاعات عمومی خواستم بدونم)
سیگیت خیلی وقته مکستور را خریده
وسترن هیتاچی را خرید . منظورم فقط قسمت هارد هیتاچی
یک سوال هم دارم . چند تا پیچ بسته شده برای هارد هر دو طرف ؟ خیلی محکم نکردی ؟
من الان وسترن گرین دارم که دقیقا همون سری بلویی هست که خریدی . صدا از این هارد در نمیاد .
نقل قول:
سیگیت خیلی وقته مکستور را خریده
وسترن هیتاچی را خرید . منظورم فقط قسمت هارد هیتاچی
یک سوال هم دارم . چند تا پیچ بسته شده برای هارد هر دو طرف ؟ خیلی محکم نکردی ؟
من الان وسترن گرین دارم که دقیقا همون سری بلویی هست که خریدی . صدا از این هارد در نمیاد .
3 تا پیچ که 2 تاشون بزرگترن (پیچ کوچیک روش هرز میشد). 2 تا سمت راست و یکی سمت چپ هارد
محکم که تقریبا . یعنی به اندازه ای که هارد جفت شه دیگه
مگه بستن پیچ ، به صدا ربط داره؟!
نویزش بد نیست . عادی هست . گفتم که . اون سیگیت 1 ترا ام هم تقریبا همین قدر نویز داشت ولی میخوام بدونم کلا هاردی هست که از اینا هم کمتر نویز داشته باشه؟
وسترن گرین ، من هر چی گرفتم برای دوستان ، بعد از مدتی صدا میداد (صدای خرخر متوسط). البته این وسترن بلو هم صداش شبیه همون گرین هه
نقل قول:
3 تا پیچ که 2 تاشون بزرگترن (پیچ کوچیک روش هرز میشد). 2 تا سمت راست و یکی سمت چپ هارد
محکم که تقریبا . یعنی به اندازه ای که هارد جفت شه دیگه
مگه بستن پیچ ، به صدا ربط داره؟!
نویزش بد نیست . عادی هست . گفتم که . اون سیگیت 1 ترا ام هم تقریبا همین قدر نویز داشت ولی میخوام بدونم کلا هاردی هست که از اینا هم کمتر نویز داشته باشه؟
وسترن گرین ، من هر چی گرفتم برای دوستان ، بعد از مدتی صدا میداد (صدای خرخر متوسط). البته این وسترن بلو هم صداش شبیه همون گرین هه
این هارد تقریبا بی صداترین هارد 4 ترابایتی حساب میشه .
وسترن گرین اگر در استفاده خودش که آرشیو دیتا هست استفاده شود کوچکترین صدا اضافی نداره .
سعی کن پیچ ها هم اندازه باشند . قبل از بستن هم سه تا واشر هایی که در بسته بندی کیس وجود داره استفاده کنی یک کم تاثیر داره نه خیلی
نقل قول:
این هارد تقریبا بی صداترین هارد 4 ترابایتی حساب میشه .
وسترن گرین اگر در استفاده خودش که آرشیو دیتا هست استفاده شود کوچکترین صدا اضافی نداره .
سعی کن پیچ ها هم اندازه باشند . قبل از بستن هم سه تا واشر هایی که در بسته بندی کیس وجود داره استفاده کنی یک کم تاثیر داره نه خیلی
پیچ ها رو یک نوع بستم . حالا بماند...
میگم اوستا امید ، با اونکه بنچمارک سرعت خوندن این هارد رو 150 مگ و سرعت اون هارد سیگیت رو 190 مگ نشون میداد ولی برای من محسوس هست که ویندوز 7 توی این هارد خیلی نرم تر و حتی با سرعت بیشتری (یه کم) بالا میاد! یعنی توی ویندوز 7 که نصب بودن (هر دو میزان نرم افزارهایی که نصب بودن یکسان بودن) ، توی سیگیت چند ثانیه (حداقل 10 ثانیه) بعد از بالا اومدن ویندوز ، همه چی قفل بود و باید صبر میکردیم تا نرم افزارها جواب بدن ولی توی وسترن بلو ، نزدیک به ssd (حداقل خیلی بهتر از سیگیت) چندان قفل نمیکنه و سریع میشه آدم کارشو انجام بده
به نظرم هارد وسترن بلو بیشتر مناسب نصب ویندوز هست تا سیگیت
------------------
فقط اکتیویتور ویندوز 7 ، توی پارتیشن GPT جواب نمیده . راه حل دیگه ای برای اکتیو کردن اش نمیدونی؟
نقل قول:
پیچ ها رو یک نوع بستم . حالا بماند...
میگم اوستا امید ، با اونکه بنچمارک سرعت خوندن این هارد رو 150 مگ و سرعت اون هارد سیگیت رو 190 مگ نشون میداد ولی برای من محسوس هست که ویندوز 7 توی این هارد خیلی نرم تر و حتی با سرعت بیشتری (یه کم) بالا میاد! یعنی توی ویندوز 7 که نصب بودن (هر دو میزان نرم افزارهایی که نصب بودن یکسان بودن) ، توی سیگیت چند ثانیه (حداقل 10 ثانیه) بعد از بالا اومدن ویندوز ، همه چی قفل بود و باید صبر میکردیم تا نرم افزارها جواب بدن ولی توی وسترن بلو ، نزدیک به ssd (حداقل خیلی بهتر از سیگیت) چندان قفل نمیکنه و سریع میشه آدم کارشو انجام بده
به نظرم هارد وسترن بلو بیشتر مناسب نصب ویندوز هست تا سیگیت
------------------
فقط اکتیویتور ویندوز 7 ، توی پارتیشن GPT جواب نمیده . راه حل دیگه ای برای اکتیو کردن اش نمیدونی؟
برنامه تولکیت که یک نوع اکتیواتور هست تست کن
نقل قول:
برنامه تولکیت که یک نوع اکتیواتور هست تست کن
تست کردم
اون برای ویندوز 7 کار نمیکنه
نقل قول:
تست کردم
اون برای ویندوز 7 کار نمیکنه
RemoveWAT 2.2.6
سلام
من توی این هاردی که گرفتم ، ویندوز 7 نصب کردم ، گاهی اوقات وقتی همون اول بالا میاد ، ویندوز قفل میکنه و مجبور میشم ریست کنم (بصورت دستی) . وقتی هم که قفل میکنه ، هر 7 ثانیه ، یه صدای تیک کوچیک از هارد میاد . امروز 3 بار پشت سر هم این اتفاق افتاد ولی روزاهای قبل ، تا به حال کلا 2 یا 3 بار دیگه اتفاق افتاده بود
بد سکتور داره؟
نرم افزار باعث این اتفاق میشه؟
کلا نرم افزارهای جدیدی که نسبت به اون هارد قبلی که نصب کردم ، اولی ، یه نسخه ی دیگه از ویندوز 7 بود ، دومی deep freezer 8 و سومی RemoveWAT 2.2.6 . پادویش هم نصب کردم اما توی ویندوز 10 هم نصبه و مشکلی نداره