پاسخ: کسب اطلاعات درباره هارد 3 ترابایت
این نویز هاردهای مختلف هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هارد wd blue 4tb توش نیست
میگم این هارد ها که نوشته نویزشون تا 40 یا 50 دسیبل میره ، راست میگن؟! الان نویز مثلا notus 100 تا حداکثر 23 دسیبل نیست مگه؟ خوب روی حداکثر سرعت فن اش که میذاریم ، صدا شنیده میشه . 40 یا 50 دسیبل که کر میشن آدم :Love-ssa~! (1):
صدای پراید 50 دسیبل میشه . نمیشه؟!
نقل قول:
این نویز هاردهای مختلف هست :
هارد wd blue 4tb توش نیست
میگم این هارد ها که نوشته نویزشون تا 40 یا 50 دسیبل میره ، راست میگن؟! الان نویز مثلا notus 100 تا حداکثر 23 دسیبل نیست مگه؟ خوب روی حداکثر سرعت فن اش که میذاریم ، صدا شنیده میشه . 40 یا 50 دسیبل که کر میشن آدم :Love-ssa~! (1):
صدای پراید 50 دسیبل میشه . نمیشه؟!
سجاد جان هاردهای جدید وسترن به دلیل قابلیت های مدیریت مصرف انرژی بسیار کم هستند
میگم ان شاء ا... بزودی هارد 4 ترا میگیرم
چند تا سئوال دارم :
1) چون روند قیمت ها اندکی رو به نزولی توی این یک ماهی ، بیشتر از این آیا پایین میاد قیمت ها؟ خودم فکر نکنم خیلی دیگه پایین بیاد
2) هارد WD Blue 4TB 64MB بگیرم دیگه؟ سیگیت باراکودا پس نگیرم دیگه؟ (واسم مهمترین عامل نویز کم و بعد عمر طولانی و سر آخر هم سرعت قابل قبول هست)
3) من چون خیلی دانلود میکنم ، اولا یه درایو 20 گیگ برای دانلود در نظر میگیرم و دوما آیا خوندن نوشتن های زیاد در این درایو دانلود ، روش تاثیر زیادی نداره؟ (مثلا اینکه صدای خرخرش بعد از دو سه سال در بیاد) . اگه تاثیر داره ، به نظرتون برای این قضیه ، یه هارد دیگه در نظر بگیرم؟
4) نوع پارتیشن بندی اش رو باید GPT در نظر بگیرم دیگه؟ درسته؟ بعد ویندوز 7 روی این درایو GPT مشکل دار نمیشه نصب شدنش؟ (برام سرعت لود این ویندوز مهم نیست) . اون طرفی ، basic اش کنم یا dynamic ؟ فرق basic و dynamic چیه؟
ممنون
نقل قول:
میگم ان شاء ا... بزودی هارد 4 ترا میگیرم
چند تا سئوال دارم :
1) چون روند قیمت ها اندکی رو به نزولی توی این یک ماهی ، بیشتر از این آیا پایین میاد قیمت ها؟ خودم فکر نکنم خیلی دیگه پایین بیاد
2) هارد WD Blue 4TB 64MB بگیرم دیگه؟ سیگیت باراکودا پس نگیرم دیگه؟ (واسم مهمترین عامل نویز کم و بعد عمر طولانی و سر آخر هم سرعت قابل قبول هست)
3) من چون خیلی دانلود میکنم ، اولا یه درایو 20 گیگ برای دانلود در نظر میگیرم و دوما آیا خوندن نوشتن های زیاد در این درایو دانلود ، روش تاثیر زیادی نداره؟ (مثلا اینکه صدای خرخرش بعد از دو سه سال در بیاد) . اگه تاثیر داره ، به نظرتون برای این قضیه ، یه هارد دیگه در نظر بگیرم؟
4) نوع پارتیشن بندی اش رو باید GPT در نظر بگیرم دیگه؟ درسته؟ بعد ویندوز 7 روی این درایو GPT مشکل دار نمیشه نصب شدنش؟ (برام سرعت لود این ویندوز مهم نیست) . اون طرفی ، basic اش کنم یا dynamic ؟ فرق basic و dynamic چیه؟
ممنون
هارد وسترن بلو نویز بسیار پایینی دارند .از این لحاظ خیالت راحت باشه .
نه برای بوت که نمیخوای . فقط با همون دیسک منیجمنت به صورت gpt پارتشین بندیش کن .
نقل قول:
هارد وسترن بلو نویز بسیار پایینی دارند .از این لحاظ خیالت راحت باشه .
نه برای بوت که نمیخوای . فقط با همون دیسک منیجمنت به صورت gpt پارتشین بندیش کن .
ممنون استاد امید
برای بوت نمیدونم . کلا میخوام یه ویندوز 7 به عنوان سیستم عامل دوم توش نصب کنم (سیستم عامل اصلی توی اس اس دی هه)
قضیه ی شماره ی سوم (قضیه ی دانلود) رو ممنون میشم بگی
نقل قول:
ممنون استاد امید
برای بوت نمیدونم . کلا میخوام یه ویندوز 7 به عنوان سیستم عامل دوم توش نصب کنم (سیستم عامل اصلی توی اس اس دی هه)
قضیه ی شماره ی سوم (قضیه ی دانلود) رو ممنون میشم بگی
در مورد دانلود به اندازه مصارف خانگی خیر مشکل ساز نیست .
نقل قول:
در مورد دانلود به اندازه مصارف خانگی خیر مشکل ساز نیست .
میانگین شبی 1 گیگ دانلود دارم (فایلهای ریز هم توشون هست در حد چند مگابایت)
البته گاها تا 4 گیگ هم میره . گاها هم هیچ چی ولی میانگین شبی 1 گیگ هه
نقل قول:
میانگین شبی 1 گیگ دانلود دارم (فایلهای ریز هم توشون هست در حد چند مگابایت)
البته گاها تا 4 گیگ هم میره . گاها هم هیچ چی ولی میانگین شبی 1 گیگ هه
این استفاده عادیه مشکلی ایجاد نمیکنه .
سلام
امروز گرفتم
ممنون بخاطر راهنمایی
این تست اش :
همونطور که مشخص بود ، بخاطر دور پایین اش (5400) ، حدود 30 تا 40 مگ از سیگیت 7200 سرعتش کمتره که میدونستیم (این تست هارد قبلی سیگیت باراکودا 7200) :
اما استاد امید ، نویز سیگیت باراکودا 7200 یک ترا و wd blue 5400 چهار ترا ، حداقل من فرقی حس نکردم (شاید حتی یه کم بشه گفت نویز سیگیت کمتره ولی چندان تفاوتی ندارن و نویزشون مثل هم هست)
بازم ممنون :11():
نقل قول:
سلام
امروز گرفتم
ممنون بخاطر راهنمایی
این تست اش :
همونطور که مشخص بود ، بخاطر دور پایین اش (5400) ، حدود 30 تا 40 مگ از سیگیت 7200 سرعتش کمتره که میدونستیم (این تست هارد قبلی سیگیت باراکودا 7200) :
اما استاد امید ، نویز سیگیت باراکودا 7200 یک ترا و wd blue 5400 چهار ترا ، حداقل من فرقی حس نکردم (شاید حتی یه کم بشه گفت نویز سیگیت کمتره ولی چندان تفاوتی ندارن و نویزشون مثل هم هست)
بازم ممنون :11():
مبارکت باشه
عجیبه چون نویز بسیار کمتره این سری از سیگیت . کل به خاطر نوع مکانیکال هارد و چرخش RPM