من خودم سمت توشیبا نمیرم . سابقه خوبی نداشته این شرکت در تولید هارد . چندنفری هم دیدم با سری جدید این شرکت مشکل داشتند .
اگر ST3000DM008 هست . این هارد 7200 هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام.بین این هارد های زیر برای 2 ترا و 3 ترا از نظر سرعت و نویز کمتر و طول عمر بالا کدوم مدل رو پیشنهاد میدین ؟
برای 2 ترابایت:
1-مدل 2016 سیگیت باراکودا مدل نامبر ST2000DM006
2-سری p300 توشیبا Toshiba p300 HDWD120 Internal Hard Drive 2TB
برای 3 ترابایت:
1-مدل 2016 سیگیت باراکودا مدل نامبر ST3000DM008
2-سری p300 توشیبا Toshiba p300 HDWD130 Internal Hard Drive 3TB
پ.ن:
برای مدل 2 ترا هر دو مدل رو توی نظرات خوندم میگن نویزش زیاده و خرخر میکنه! و حتی یک نفر در مورد این مدل توشیبا توی یکی از فرومها گفته بود به خاطر صدای زیاد فکر کردم هارد خرابه و یک بارم فرستادم گارانتی برام تعویضم کردن ولی این یکی هم صدا میداد! و بعد با نرم افزار تست هارد چک کردم هیچ خطا و مشکلی نداشت !
سیگیت هم یک نفر توی نظرات سایت دیجی کالا در مورد این مدل گفته بود صدای آزار دهنده داره!!
آیا شما استفاده کردین یا دیدین واقعا اینطوره؟؟؟؟
در مورد مدل 3 ترا برای توشیبا هر چی گشتم هیچ نظری ثبت نشده بود!نه خوب و نه بد!
سیگیت هم درموردش در دیجی کالا نوشته بودن سرعت عالی و سکوت مطلق!! فقط تنها چیزی که ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینه که توی سه فروشگاه اینترنتی ایرانی که این مدل جدید(ST3000DM008) رو موجود دارند.در مورد سرعت چرخش ننوشتن 7200 دور مثلا دیجی نوشته سرعت چرخش 5900 دور... آریا کامپیوتر نوشته سرعت متغیر و لیون اصلا سرعت چرخش رو ننوشته!!
درحالی که همین مدل رو توی فروشگاهای خارجی مثل آمازون زدن 7200 دور حالا نمیدونم این مدلی که فروشگاه های ایرانی دارند ماجراش چیه ؟آیا این مدل فرق میکنه یا سرعت رو اشتباه نوشتن!!؟
کسی هست در این مورد جواب قطعی و مطمعن و با مدرک بده سرعت چرخشش چنده؟
پیشاپیش ممنون بابت کمک و راهنماییتون
|
|
من خودم سمت توشیبا نمیرم . سابقه خوبی نداشته این شرکت در تولید هارد . چندنفری هم دیدم با سری جدید این شرکت مشکل داشتند .
اگر ST3000DM008 هست . این هارد 7200 هست .
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختون.میشه بگین اون چند نفر با این سری جدید توشیبا چه مشکلاتی داشتن؟و اینکه تا حالا خودتون این مدل هاردهای بالا رو دیدین (توشیبا و سیگیت) و تست کردین بگین از نظر سرعت خواندن و نوشتن و نویز چطورن؟(این که میگن همه هاردهای 7200 دور نویز دارن و صدا میدن عادیه درسته؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فروشگاه های ایرانی معتبر که بالا عرض کردم مدل رو دقیقا همین نوشتنST3000DM008 ولی سرعت چرخش رو یکی متغیر زده-یکی 5900 و یکی هم اصلا ننوشته! و از بین 3 تا هیچکدومشون 7200 نزدن!!و این برام جای تعجب داره!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا امکان داره از این مدل ST3000DM008 سریی با سرعت متغیر یا با سرعت 5900 هم تولید شده باشه و اون فروشگاه ها دارن اون سری رو میفروشن؟
یا این مدلی رو که نوشتن با اون مدلی که میفروشن و ارسال میکنن فرق کنه!؟؟(برچسب اشتباه روی هارد خورده باشه؟)
آخرین ویرایش توسط HosseinR8 در تاریخ 24-02-17 انجام شده است
بله . یکیش هم همین فروم بود . هارد نو سری جدید تهیه کرده بودند . بگردید پیدا میکنید . من کلا روی این برند ریسک نمیکنم . چون ارزش نداره اعتبارم را پیش مشتری خراب کنه .
یک review درست درمون هم از این سری جدید توشیبا وجود نداره . شرکتی که محصولش را برای بررسی نمیفرسته . صدرصد خودش هم به محصولش مطمئن نیست .
کاربر شهرسختافزار
بازم تشکر میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجع به قسمت دوم سوالم که بالا مطرح کردم در مورد سیگیت باراکودا ST3000DM008 شما یا سایر دوستان نظری ندارین بگین جریان چیه که سه تا سایت 7200 ننوشتن؟
تولید کنندگان هارد با وجود SSD ها . چون هارد به عنوان دستگاه ذخیره سازی مکمل استفاده میشه . و به دلیل یکسری ویژگی های گرین و کم مصرفی
در حال تبدیل هاردشون هستند . یعنی 70 درصد هاردهای موجود در بازار چنین ویژگی دارند .
وسترن خیلی وقت پیش این کار رو انجام داد . حالا سیگیت هم تصمیم گرفته rPM هاردهاش رو پایین بیاره
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید اینقدر سوال میکنم!! آخه متوجه منظورتون نشدم!! وقتی همه سایت ها و فروشگاه های خارجی سرعت چرخش این مدل هارد رو 7200 زدن بازم امکانش هست سرعتش 5900 یا متغیر باشه و اونها اشتباه کرده باشن؟یا اینکه این مدلی که فروشگاه های ما میفروشن یه طوریش میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلی که توسط فروشگاه ایرانی میفروشن را باید چک کنید . در کل هاردهای جدید عموما در حال حرکت به سمت 5900 هستند .بهتره با فروشگاهی که قصد خرید دارید قبل از سفارش شرط کنید که حتما 7200 باشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks