نمی خوام تاپیک جدید واسش درست کنم... میشه جواب بدین ؟ ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
نمی خوام تاپیک جدید واسش درست کنم... میشه جواب بدین ؟ ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان راهنمایی نمی کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دیروز کل پاساژ ایران رو گشتم Seagate پیدا نکردم البته 1 ترا بود ولی من کمتر می خوام
1 ترا قیمت 90 تا 100 بود که الان کارت 10 تا مغازه رو دارم که پشت هر کدوم قیمت 1 ترا رو نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی جایی می شناسه که هارد Seagate با ظرفیت کمتر از 1 ترابایت داشته باشه؟ تو تهران کجا می تونم پیدا کنم!
راستی بعضی از مغازه دارها می گفتن Seagate همون Maxtor هستش! درسته؟
کاربر شهرسختافزار
نه دقیقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad571 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جریانش اینه که چند سال قبل شرکت مکستور ورشکست شد و شرکت سیگیت اون رو خرید و برای اینکه بازار فروش محصولات مکستور رو از دست نده همچنان به تولید این نوع هارد با نام مکستور ادامه داد , نمیشه گفت مکستور همون سیگیته بلکه هر دوی این هاردها رو شرکت سیگیت تولید میکنه , اینجوری بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون زمانی هم که شرکت مکستور ورشکست شد ضمیمه جام جم بزرگ تیتر زده بود میم مثل مکستور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تاریخچه این هارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aexistence (17-07-09)
دوست عزیز یک مدرک معتبر درباره ورشکست شدن مکستور میاری؟جریانش اینه که چند سال قبل شرکت مکستور ورشکست شد و شرکت سیگیت اون رو خرید
درسته که مکستور در اون زمان مشکلات مالی داشت، ولی ورشکست نشد! (مجله های ایرانی همیشه پیازداغ قضیه رو زیاد می کنند! مثل موقعی که ATI توسط AMD خریداری شد و خبر ورشکست شدن ATI رو همه جا منتشر کردند!)
Seagate هم Maxtor رو نخرید، هر دو کمپانی یکی شدند تحت مدیریت Seagate.
به ازای هر Share از Maxtor که در اختیار Seagate قرار گرفت، 0.37 Share از Seagate هم در اختیار دارندگان مکستور قرار گرفت به طوری که در حال حاضر 84 درصد از کمپانی حاصل از یکی شدن این دو، در اختیار صاحبان اصلی Seagate است و 16 درصد در اختیار صاحبان Maxtor
این رو هم نمیشه گفت!نمیشه گفت مکستور همون سیگیته بلکه هر دوی این هاردها رو شرکت سیگیت تولید میکنه
چیزی که میشه گفت اینه که فعلا خطوط تولید Maxtor و Seagate سابق یکی شده اند و تحت مدیریت Seagate. یعنی هاردی که با نام Seagate/Maxtor خریداری می کنید ممکنه در خطوط تولید Seagate یا Maxtor تولید شده باشه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Cyberlife (21-05-13), Don_Corleone (18-07-09), Enemy (17-07-09), Labyrinth (17-07-09), reza76622201 (18-07-09)
کاربر شهرسختافزار
خودم گشتم یه چیزایی پیدا کردم..
کاربر شهرسختافزار
ضمن عرض سلام مي خواستم درخواست کنم اگه بشه منبع اين خبر رو ذکر کنيد. ممنون مي شم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Don_Corleone (18-07-09)
بفرمایید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.seagate.com/ww/v/index.js...00dd04090aRCRD
21 دسامبر 2005
اعلامیه Seagate پس از یکی شدن با Maxtor .
همه صحبت هایی که در بالا گفته شد + درصد ها + یکی شدن R&D و مدیریت Seagate + سیاست های نام گذاری در این لینک آمده.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
D J V A H I D (18-07-09), Don_Corleone (18-07-09), reza76622201 (18-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان
گفتم تاپیک جدید باز نکنم بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین SAMSUNG-SATA 2 - 500 GB مدل HD501LJ و MAXTOR-SATA 2 - 500 GB DiamondMax 23مدل STM3500418AS کدوم سرعتش بیشتره ؟
و هارد بهتریه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط music در تاریخ 31-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
لطفا کمک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks