الان اصلا با این حرفت پشیمون شدم هارد بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینجوری که شما میگید توی دل آدم کامل خالی میشه ولی من همیشه چیز این ریسک هارو دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 10 الی 20 نفر از دوستان هستند که بک آپ هاردمون رو روی هارد اونها پیاده کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون همش فیلم هست پس خودشون هم بدشون نمیاد که بک آپ این چیزارو داشته باشن ! ولی با توجه به تحقیقات خودم و تجربیات یکی از دوستانم انتخاب رو 99% گزاشتم روی Seagate !بازم تحقیق کنید هارد ممکنه بد اذیت کنه
یک مشکل اصاصی برای رید 0 هست :
روش این پیکر بندی رو باید کسانی که میگن رید بدوند به چه صورت هست !
عیب خیلی خیلی خیلی ناجوری داره این روش در کنار خاصیت خیلی خیلی خیلی خوبش !!!
اگر یکی از این 2 هار به هر دلیلی از دور خارج بشه و دیگه نشود برگردوندش به چرخه کار هارد اول یا دوم بدون رفیقش به صورت اوتومات فرمت میشه و اطلاعات فرت ......
اگر هارد رو بخوای به صورتی تکی روشن کنی مثل بالا میشه اطلاعات فرت
پس ریسک 100% رید رو باید اول قبولش کنی بعد به خاصیت خوبش فکر کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همیشه باید بدونیدکه نا امید نباشید و امیدوتون به خدا باشه انشاءالله که این چنین واسه کسانی که این روش رو استفاده میکنن پیش نمیاد ( آمین )

Bookmarks