پاسخ: مشورت در مورد خرید هارد ( یکم تخصصی )
وسترن كه در كل اولين گزينه هست ولي به دليل كمبودش ... همون سيگيت بهترين گزينه هست ... در وهله اول سايلنت بودنش و دوم سرعت بالاش ... ديدي اين هاردهاي مكستور قريژ و وريژ ... سامسونگها هم صدا دارند ... هيتاچي كمتر ... ولي من كه خودم سيگيت سري 11 دارم ( از خودش بهتر خودشه ) البته فيرم ورش رو آپ كردم ... اگه نكرده بودم ... معلوم نبود سرنوشتش چي بود الان ... ( با اين همه حرف و حديث هايي كه پشت سر سيگيت سري 11 زدن ) ... :1. (38):
نقل قول:
بله دوست عزیز اون سامسونگی که شما میگی توی ایران گیر نمیاد این اقای اورکلاک هم میدونه من چند روز دنبال هارد بودم تا اخر این رو گرفتم این سامسونگی هم که شما میگید دقیقا 502hj هست که گیر نمیاد
اگر اشتباه نکنم و من اومدم تو خونه مدلش رو چک کردم همین 4 شنبه نمایندگی سامسونگ داشت توی کرج...من منظورم اصلاً به شما نبود دوست گرامی...خودمم یکی از همین بچه هایی که گفتم...به نظرم چیزی از تجربه ی کسی کم نمی شه بلکه آدم مستندات رو هم نگاه می کنه...دقیقاً502hj
نقل قول:
بازم تحقیق کنید هارد ممکنه بد اذیت کنه
الان اصلا با این حرفت پشیمون شدم هارد بگیرم :1. (38): اینجوری که شما میگید توی دل آدم کامل خالی میشه ولی من همیشه چیز این ریسک هارو دارم :1. (38): 10 الی 20 نفر از دوستان هستند که بک آپ هاردمون رو روی هارد اونها پیاده کنیم :1. (40): چون همش فیلم هست پس خودشون هم بدشون نمیاد که بک آپ این چیزارو داشته باشن ! ولی با توجه به تحقیقات خودم و تجربیات یکی از دوستانم انتخاب رو 99% گزاشتم روی Seagate !
یک مشکل اصاصی برای رید 0 هست :
روش این پیکر بندی رو باید کسانی که میگن رید بدوند به چه صورت هست !
عیب خیلی خیلی خیلی ناجوری داره این روش در کنار خاصیت خیلی خیلی خیلی خوبش !!!
اگر یکی از این 2 هار به هر دلیلی از دور خارج بشه و دیگه نشود برگردوندش به چرخه کار هارد اول یا دوم بدون رفیقش به صورت اوتومات فرمت میشه و اطلاعات فرت ......
اگر هارد رو بخوای به صورتی تکی روشن کنی مثل بالا میشه اطلاعات فرت
پس ریسک 100% رید رو باید اول قبولش کنی بعد به خاصیت خوبش فکر کنی :1. (38):
ولی همیشه باید بدونیدکه نا امید نباشید و امیدوتون به خدا باشه انشاءالله که این چنین واسه کسانی که این روش رو استفاده میکنن پیش نمیاد ( آمین )
نقل قول:
الان اصلا با این حرفت پشیمون شدم هارد بگیرم :1. (38): اینجوری که شما میگید توی دل آدم کامل خالی میشه ولی من همیشه چیز این ریسک هارو دارم :1. (38): 10 الی 20 نفر از دوستان هستند که بک آپ هاردمون رو روی هارد اونها پیاده کنیم :1. (40): چون همش فیلم هست پس خودشون هم بدشون نمیاد که بک آپ این چیزارو داشته باشن ! ولی با توجه به تحقیقات خودم و تجربیات یکی از دوستانم انتخاب رو 99% گزاشتم روی Seagate !
یک مشکل اصاصی برای رید 0 هست :
روش این پیکر بندی رو باید کسانی که میگن رید بدوند به چه صورت هست !
عیب خیلی خیلی خیلی ناجوری داره این روش در کنار خاصیت خیلی خیلی خیلی خوبش !!!
اگر یکی از این 2 هار به هر دلیلی از دور خارج بشه و دیگه نشود برگردوندش به چرخه کار هارد اول یا دوم بدون رفیقش به صورت اوتومات فرمت میشه و اطلاعات فرت ......
اگر هارد رو بخوای به صورتی تکی روشن کنی مثل بالا میشه اطلاعات فرت
پس ریسک 100% رید رو باید اول قبولش کنی بعد به خاصیت خوبش فکر کنی :1. (38):
ولی همیشه باید بدونیدکه نا امید نباشید و امیدوتون به خدا باشه انشاءالله که این چنین واسه کسانی که این روش رو استفاده میکنن پیش نمیاد ( آمین )
ایشالله به خیریت:11():
از من به شماها نصيحت ... ( برادرانه )
هر چي بيشتر شور و جوش بزنيد چيز آشغالي نصيبتون ميشه ... حالا از ما گفتن ... از شما نشنيدن !!! :1. (27):
پس در انتخاب يه قطعه اينقدر سخت گيري نكنيد !!! :yes:
نقل قول:
از من به شماها نصيحت ... ( برادرانه )
هر چي بيشتر شور و جوش بزنيد چيز آشغالي نصيبتون ميشه ... حالا از ما گفتن ... از شما نشنيدن !!! :1. (27):
پس در انتخاب يه قطعه اينقدر سخت گيري نكنيد !!! :yes:
خودم به این قضیه اتقاد دارم ولی خوب الان دارم تحقیق میکنم با چشم بسته که نمیشه بری چیزی خرید بد بگی اینجوری بهتره تا گیر بدی که اون چیه این چیه !!! فردا میرم 4 تا میخرم رید 1- میکنم :1. (27):
مرسی دوستان
دوستان آیا هارد جیبی (با ظرفیت بالا) هم تو بازار هست؟
نقل قول:
دوستان آیا هارد جیبی (با ظرفیت بالا) هم تو بازار هست؟
بستگی به جیبتون داره :lol:
تا ۳۲۰ گیگ جمع و جور هست تو بازار این ظرفیت برای شما کافیه ؟
Seagate , wester , Samsung
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در جواب دوستی که گفتن هارد ممکنه بد اذیت کنه ! میگم که من از سال 82 تا حالا هیچ مشکلی با هیچ هارد نداشتم ! به غیر از سی پی یو و هارد با اکثر قطعات سخت افزاری مشکل داشتم ولی هارد هیچ وقت اذیت نکرده ! با وجودی بیچاره ها مثل خر کار کردن !