H-will (12-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
وسترن كه در كل اولين گزينه هست ولي به دليل كمبودش ... همون سيگيت بهترين گزينه هست ... در وهله اول سايلنت بودنش و دوم سرعت بالاش ... ديدي اين هاردهاي مكستور قريژ و وريژ ... سامسونگها هم صدا دارند ... هيتاچي كمتر ... ولي من كه خودم سيگيت سري 11 دارم ( از خودش بهتر خودشه ) البته فيرم ورش رو آپ كردم ... اگه نكرده بودم ... معلوم نبود سرنوشتش چي بود الان ... ( با اين همه حرف و حديث هايي كه پشت سر سيگيت سري 11 زدن ) ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
H-will (12-10-09)
کاربر شهرسختافزار
اگر اشتباه نکنم و من اومدم تو خونه مدلش رو چک کردم همین 4 شنبه نمایندگی سامسونگ داشت توی کرج...من منظورم اصلاً به شما نبود دوست گرامی...خودمم یکی از همین بچه هایی که گفتم...به نظرم چیزی از تجربه ی کسی کم نمی شه بلکه آدم مستندات رو هم نگاه می کنه...دقیقاً502hjبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
الان اصلا با این حرفت پشیمون شدم هارد بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینجوری که شما میگید توی دل آدم کامل خالی میشه ولی من همیشه چیز این ریسک هارو دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 10 الی 20 نفر از دوستان هستند که بک آپ هاردمون رو روی هارد اونها پیاده کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون همش فیلم هست پس خودشون هم بدشون نمیاد که بک آپ این چیزارو داشته باشن ! ولی با توجه به تحقیقات خودم و تجربیات یکی از دوستانم انتخاب رو 99% گزاشتم روی Seagate !بازم تحقیق کنید هارد ممکنه بد اذیت کنه
یک مشکل اصاصی برای رید 0 هست :
روش این پیکر بندی رو باید کسانی که میگن رید بدوند به چه صورت هست !
عیب خیلی خیلی خیلی ناجوری داره این روش در کنار خاصیت خیلی خیلی خیلی خوبش !!!
اگر یکی از این 2 هار به هر دلیلی از دور خارج بشه و دیگه نشود برگردوندش به چرخه کار هارد اول یا دوم بدون رفیقش به صورت اوتومات فرمت میشه و اطلاعات فرت ......
اگر هارد رو بخوای به صورتی تکی روشن کنی مثل بالا میشه اطلاعات فرت
پس ریسک 100% رید رو باید اول قبولش کنی بعد به خاصیت خوبش فکر کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همیشه باید بدونیدکه نا امید نباشید و امیدوتون به خدا باشه انشاءالله که این چنین واسه کسانی که این روش رو استفاده میکنن پیش نمیاد ( آمین )
کاربر شهرسختافزار
ایشالله به خیریتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
Overclocker (28-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
از من به شماها نصيحت ... ( برادرانه )
هر چي بيشتر شور و جوش بزنيد چيز آشغالي نصيبتون ميشه ... حالا از ما گفتن ... از شما نشنيدن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس در انتخاب يه قطعه اينقدر سخت گيري نكنيد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (28-09-09)
کاربر شهرسختافزار
خودم به این قضیه اتقاد دارم ولی خوب الان دارم تحقیق میکنم با چشم بسته که نمیشه بری چیزی خرید بد بگی اینجوری بهتره تا گیر بدی که اون چیه این چیه !!! فردا میرم 4 تا میخرم رید 1- میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز من به شماها نصيحت ... ( برادرانه )
هر چي بيشتر شور و جوش بزنيد چيز آشغالي نصيبتون ميشه ... حالا از ما گفتن ... از شما نشنيدن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس در انتخاب يه قطعه اينقدر سخت گيري نكنيد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی دوستان
دوستان آیا هارد جیبی (با ظرفیت بالا) هم تو بازار هست؟
آنقدر شكست ميخورم تا راه شكست دادن را بياموزم!
بستگی به جیبتون داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adel28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا ۳۲۰ گیگ جمع و جور هست تو بازار این ظرفیت برای شما کافیه ؟
|
|
Seagate , wester , Samsung
www.tomshardware.com
در جواب دوستی که گفتن هارد ممکنه بد اذیت کنه ! میگم که من از سال 82 تا حالا هیچ مشکلی با هیچ هارد نداشتم ! به غیر از سی پی یو و هارد با اکثر قطعات سخت افزاری مشکل داشتم ولی هارد هیچ وقت اذیت نکرده ! با وجودی بیچاره ها مثل خر کار کردن !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks