عزیز بودجه تون رو هم کاش مینوشتید، بهتون چن مدلی که باهاشون کار کردم و تاییدشون میکنم معرفی میکنم
به نظر من بهترین هارد ضد ضربه واقعی (منظور از واقعی مقاومت تا حد مناسب و بهتر از باقی برندهاست وگرنه ضد ضربه کامل برای قطعه مکانیکی تقریبا محاله):
Silicon Power Armor A85 - 2TB
Silicon_Power_ARMOR_A85M_2.jpg113931_l.jpg
هست که ضد ضربه و آب و گرد و غبار و لغزش هست و بنا به ادعای سیلیکون پاور تا نیم تن فشار رو تحمل میکنه و IP68 داره با استاندارهای نظامی، ظاهر خاصی داره و یکم تو پر و بزرگه، کیفیت و سرعتش عالیه. اما قیمتش بالاست و برای 2 ترا باید حدود 500 پیاده شین.
حمل کابل سر خود داره و پورتش هم برای اینکه مشکل خرابی پورت یو اس بی 3 میکرو رو پیدا نکنه و پورت خراب نشه از خود USB 3.0 Type A استفاده کرده.
البته مدل های A80 و A65 هم هستن که حدود 50 تومن ارزون ترن اما به پای این نمیرسن.
ADATA HD720 & HD710 - 2TB
productImage6752.jpgadata-hd720-waterproof-dustproof-shockproof-external-hard-drive-1tb.jpg
اینم همون استانداردایه سلیکون پاور رو داره و تازه ضد خش هم هست اما تو ضد ضربه گی به پای اون نمیرسه، قیمتشم برای مدل 710 حدود 400 و 720 حدود 430 تومن هست. حمل کابل سر خود هم داره.
هاردای ضد ضربه دیگه ای هم هست اما به پای اینا نمیرسن.
و در آخر برسیم به بهترین و زیباترین هارد پرتابل جهان از نظر من یعنی
Western Digital My Passport - 2TB
western-digital-passport-2tb-usb-3-0-2-5-portable-hard-drive-jayacom-1704-03-Jayacom@7.jpg
از نظر کیفیتی و قیمتی بهترین هارده و فقط 330 تومن هست، منتها دیگه ضد ضربه و آب و اینا نیست و باید همونطور که دوستمون بالا فرمودن تو کیف بذارینش که کیف معمولیش 10 تومنه و کیف ضد ضربه هم از 15 تومن هست تا 25 تومن (اینجوری خیلی ارزون تر هم درمیاد تا مدل بالاییا)

Bookmarks