سلام
دوستان یک هارد دیسک اکسترنال کیفیت خوب و عمری با طرفیت 2 ترابایت کدام بهتر هست؟
قیمت هم معقول باشد
سلام
دوستان یک هارد دیسک اکسترنال کیفیت خوب و عمری با طرفیت 2 ترابایت کدام بهتر هست؟
قیمت هم معقول باشد
|
|
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیفیت خوبی دارد . اگر داخل کیف برزنتی نگه داری کنید . سالها برات کار میکنه
دستت درد نکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش کیف برزنتی اصلا خبر نداشتم ممنون که گفتید
DOOM999 (02-10-17)
آقا جسارتا این در مقابل هیج موردی "ضد" ش نیست.
ضد ضربه، ضد لغزش و ...
اگر یکی ضد ضربه بخواهیم و محکم تر چند بیشتر هست قیمتش؟
ضد ضربه ها بیشتر مصرف تبلیغاتی دارد . یعنی با قرار دادن تو کیف برزنتی تقریبا همون کار رو میکنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن سخت افزار
عزیز بودجه تون رو هم کاش مینوشتید، بهتون چن مدلی که باهاشون کار کردم و تاییدشون میکنم معرفی میکنم
به نظر من بهترین هارد ضد ضربه واقعی (منظور از واقعی مقاومت تا حد مناسب و بهتر از باقی برندهاست وگرنه ضد ضربه کامل برای قطعه مکانیکی تقریبا محاله):
Silicon Power Armor A85 - 2TB
Silicon_Power_ARMOR_A85M_2.jpg113931_l.jpg
هست که ضد ضربه و آب و گرد و غبار و لغزش هست و بنا به ادعای سیلیکون پاور تا نیم تن فشار رو تحمل میکنه و IP68 داره با استاندارهای نظامی، ظاهر خاصی داره و یکم تو پر و بزرگه، کیفیت و سرعتش عالیه. اما قیمتش بالاست و برای 2 ترا باید حدود 500 پیاده شین.
حمل کابل سر خود داره و پورتش هم برای اینکه مشکل خرابی پورت یو اس بی 3 میکرو رو پیدا نکنه و پورت خراب نشه از خود USB 3.0 Type A استفاده کرده.
البته مدل های A80 و A65 هم هستن که حدود 50 تومن ارزون ترن اما به پای این نمیرسن.
ADATA HD720 & HD710 - 2TB
productImage6752.jpgadata-hd720-waterproof-dustproof-shockproof-external-hard-drive-1tb.jpg
اینم همون استانداردایه سلیکون پاور رو داره و تازه ضد خش هم هست اما تو ضد ضربه گی به پای اون نمیرسه، قیمتشم برای مدل 710 حدود 400 و 720 حدود 430 تومن هست. حمل کابل سر خود هم داره.
هاردای ضد ضربه دیگه ای هم هست اما به پای اینا نمیرسن.
و در آخر برسیم به بهترین و زیباترین هارد پرتابل جهان از نظر من یعنی
Western Digital My Passport - 2TB
western-digital-passport-2tb-usb-3-0-2-5-portable-hard-drive-jayacom-1704-03-Jayacom@7.jpg
از نظر کیفیتی و قیمتی بهترین هارده و فقط 330 تومن هست، منتها دیگه ضد ضربه و آب و اینا نیست و باید همونطور که دوستمون بالا فرمودن تو کیف بذارینش که کیف معمولیش 10 تومنه و کیف ضد ضربه هم از 15 تومن هست تا 25 تومن (اینجوری خیلی ارزون تر هم درمیاد تا مدل بالاییا)
To improve is to change. To perfect is to change often
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks