DOOM999 (15-09-17), h.davoudi (15-09-17), SajjadKhati (15-09-17)
به هیچ عنوان هاردهای توشیبا بازار داخلی مورد تایید نیستند . این حرف بر اثر تجربه خودم و فیدبک همکاران عرض می کنم . بحث هاردهای سرور هم ربطی به موضوع این تاپیک ندارد .
DOOM999 (15-09-17), h.davoudi (15-09-17), SajjadKhati (15-09-17)
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h.davoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برندهای معروف تولید کننده هارد دیسک مثل WD , Seagate و Toshiba سری های مختلفی برای کار در زمینه های مختلف دارن که آمار خرابی هم در هر مدل فرق میکنه
مدل Seagate مورد نظر شما جز مدل های با آمار خرابی نسبتا بالاست که به عنوان نمونه به Review های خریداران Newegg میتونین نگاه کنید:
اما مدل Toshiba که فرمودین از سری NAS هست و برای کارهای همزمان و دوام بیشتر طراحی شده که قطعا بین این دو مدل N300 ماندگاری بهتری داره
ضمن اینکه دارای Retail Packaging هست که احتمال خرابی در حمل و نقل رو حداقل میتونه اندکی کم کنه (چون مهم ترین عامل خرابی هارد دیسک آسیب دیدگی در زمان جابه جایی هست)
در بازار ایران هم همیشه سعی کنید از افرادی که در هر دوره از زمان برای بالا و پایین بردن برند های مختلف تبلیغات میکنند دوری کنید و هوشمندانه خرید کنید.
این دو لینک میتونه بهتون برای انتخاب گارانتی و فروشنده مناسب کمک کنه تا خرید مطمینی داشته باشید :
کد:http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/storage/14301-fake-hard-disk-drive-iran#!kmt-start=10کد:http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/14191-iran-pc-hardware-market-tips#!kmt-start=10
h.davoudi (16-09-17), M A H R A D (16-09-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
قبل از هر چیز تشکر میکنم ازتون برای توضیحاتتون دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقت امر اینه که اولین باره که هارد های توشیبا رو توی برسی های قبل از خریدم قرار دادم
قبلا از هارد های وسترن بلک2 ترا - سیگیت باراکودا 2 ترا - استفاده کردم
همین الان هم 2 تا سیگیت باراکودای 3 ترابایت روی سیستمم هست.
این یعنی تا حالا هارد توشیبا نداشتم برای همین یه مقدار حساسیت روی خریدش برام بالاست
حجمی که میگیرم یا 1دونه 4ترابایت هست ، یا 2 تا 2 ترا
موردی که هست اینه که بیت هارد های توشیبا هم سری های مختلفی وجود داره : Internal Hard Drives - Toshiba
پس پیشنهاد شما بین سری های N و X سری N هست با این تفاسیر
طی چند سال اخیر که شرکت توشیبا صاحب خط تولید هارد های هیتاچی شده در زمینه هارد دیسک های دسکتاپ محصولات با کیفیت و با قیمت مناسبی رو داره تولید میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h.davoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد مورد اشاره شما از سری N در واقع در ردیف محصولاتی مثل سری Red از Western Digital و IronWolf از Seagate هست و باید با اونها مقایسه بشه که قطعا کیفیت بهتری نسبت به توشیبا دارند اما سری Barracuda خیر.
نکاتی در کار شما برای انتخاب هارد دیسک وجود داره که اگر بدونید به راحتی هارد مناسب رو با توجه به بودجتون میتونین انتخاب کنید:
نرم افزارهای ویدیو ایدیتینگ به مقدار زیادی از هارد استفاده میکنن که هم شامل نوشتن میشه و هم شامل خواندن
پس احتمال خرابی هارد وقتی از سری Barracuda یا سری های معمولی برند های دیگه که در واقع برای آرشیو دیتا و کارهای روزمره سبک هستن و Workload Rate ای در حدود 50 ترابایت در سال دارن به مراتب بیشتر از هارد هایی مثل N300 و هم رده هاش هست که 180 ترابایت در سال قابلیت کار کردن دارند
و اینکه استفاده از هارد 7200rpm به دلیل سرعت بالاتر و تاخیر کمتر در سرعت رندر ویدیو ها و لودشون بهتر هست
حالا شما با دانستن اینکه هارد مورد نیازتون باید مشخصاتی مثل سرعت بالا , حجم بالا و Workload Rate بالا داشته باشه و بودجه ای که برای این کار پیش بینی کردین , به انتخاب هارد دیسک مناسب اقدام کنید. ( از برند WD , Seagate و یا هربرندی که احساس امنیت بیشتری میکنید)
آخرین ویرایش توسط Dark Devil در تاریخ 16-09-17 انجام شده است
h.davoudi (16-09-17)
کاربر شهرسختافزار
پیش زمینه ذهنی خوبی نسبت به سری Red از WD ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی همین فروم ها خونده بودم که به دلیل استفاده از سیستم IntelliPower برای کاهش توان مصرفی هارد دیسک ، نتیجه ختم شده به کار کردن هارد در RPM پایین تر نسبت به هارد های 7200
سری IronWolf از Seagate هم که کلا 5900 هستند و یکی از فیلتر های من برای انتخاب هارد 7200 بودن RMP هارد هست ، به همون دلایلی که خودتون بهش اشاره کردید.
اصلا برای همین 7200 بودن سری باراکودا بود که این سری هم همواره توی دایره انتخاباتم جا داشتند.
و نکته خوب هارد های توشیبایی که بهشون اشاره کردم (سریN و X ) اینه که هم 7200 هستند و هم اینکه قیمت مناسب تری دارند نسبت به مثلا WD Black همچنین 128 مگ بافرشون نسبت به 64 مگ بافر هارد های هم سطح و یا حتی همون بلک وسترن
آخرین ویرایش توسط h.davoudi در تاریخ 16-09-17 انجام شده است
نتایج نه چندان مناسب
---------PHP Code:https://www.tweaktown.com/reviews/8277/toshiba-n300-8tb-high-reliability-hdd-review/index8.html
بیمه رازی در سال 92 400 تا سیستم میخواست و نظرشون هارد توشیبا بود
از این 400 تا هارد چیزی حدود 25 هارد از همون اول مشکل داشتند .به شخصه وقتی وسترن و سیگیت هاردهای مطمن تری تولید می کنند . برای خودم دردسر درست نمیکنم هارد هم قطعه ای است که اطلاعات حساس شما در آن قرار می گیرد .
اگر حرف من هم قبول ندارید می توانید . از مراکز بازیابی دیتا تهران در این مورد هاردهای توشیبا استعلام بگیرید .
قصد هم نداشتم پستی بنویسم . ولی احساس مسئولیت کردم که شما را در انتخاب قطعه مناسب کمک کنم . در این سالها خدا رو شکر یک کاربر هم از پیشنهاد های من متضرر نشده است .
پ.ن:امیدوارم انتخاب شما هر چی هست . برای شما به خوبی کار کند . موفق باشید
مدیر انجمن سخت افزار
کاملا با نظر شما موافقم، همه ی کسایی که تو زمینه نعمیر هارد و بازیابی اطلاعات تجربه دارند خودشون میدونن هاردای توشیبا خوب نیستند و کاملا عیرقابل اعتمادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 16-09-17 انجام شده است
To improve is to change. To perfect is to change often
کاربر شهرسختافزار
اصلا مشکلی نیست دوستان عزیزم
به هر حال ما اینجا دور هم جمع شدیم تا از همین اختلاف نظر ها به نتایج درستی برسیم
اگر اینطور نبود ، که دیگه اصلا وجود انجمن معنی نداشت + اینکه همین تاپیک در آینده هم میتونه کمک به انتخاب سایر کسانی باشه که چنین قصدی دارند....
به هر حال هارد قسمت حساسی از سیستم هست و برسی جنبه های مختلف خرید قطعه ای به این حساسی ، به نظرم ارزش بسیار بالایی داره. و در نهایت همین که هر کس نکته های کوچیک و بزرگی رو که میدونه که بر اساسش یک نظر خاص داره باعث میشه خروجی و بار محتوایی تاپیک بره بالاتر دیگه....
آخرین ویرایش توسط h.davoudi در تاریخ 16-09-17 انجام شده است
Dark Devil (16-09-17), DOOM999 (16-09-17)
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
احسنت نکته قابل توجه و خوبی بود اصل انجمن همینه و چه بهتر که دوستان بدون کنایه نظرشون رو بیان کن .درخصوص برند ها و مدل ها هم عرض بنده اینه که طبیعتا که شرکت ها هیچ وقت آمار خرابی یا failure rate خودشون رو بیان نمیکنن چون به ضررشون هست همونطور که امید جان گفتند از فیدبک ها و فروشندگان یا افرادی مثل خود امید عزیز که سیستم زیاد میبندن میشه بفهمیم کدوم برند و کدوم مدل آمار خرابی بیشتری داره یا بهتره.تجربه بنده هم از سیگیت خیلی مثبت از قدیم مشتریش بودم روی سیستم دومم یه سیگیت باراکودا و یه آیرون وولف سیگیت نصب به صورت شبانه روز دارم استفاده میکنم بسیار هاردهای خوبی هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h.davoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 16-09-17 انجام شده است
البته لاین آپ هارد های مورد بحث تولید سال 2015 (1394 ) به بعد هستن و قبل اون وجود خارجی نداشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اطلاعات عمومی و کاملتر شدن بحث استعلام از مراکز بازیابی در مورد هارد های توشیبا هم باید عرض کنم مشکل به این شرحه که شرکت های متفرقه برای تولید هارد های اکسترنال به سراق هارد های قدیمی , تعمیری و ... که با قیمت بسیار پایین و برند سامسونگ و توشیبا موجود هستن میرن و با قاب های زیبا و برند خودشون به فروش میرسونن که مشکلاتش گریبان گیر خریدار از همه جا بیخبر میشه و ارتباطی با خرابی هارد های سری X300 و N300 نداره ( همانطور که نارضایتی این دوستان از هارد های سامسونگ منجر به استناد اینکه SSD های سامسونگ بدرد نخور باشن نمیشه)
بعضی اوقات یک خبر به شکل ناقص میتونه روی اطلاع رسانی ما به بقیه تاثیر بذاره و این زنجیره ناخواسته ادامه پیدا کنه
به هرحال هدف حمایت از برند توشیبا نیست و انتخاب نهایی توسط خریدار و با توجه به بودجشه که انجام میشه واگرنه پیشنهاد اول میتونست WD RedPro باشه
موفق باشید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks