برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه دیگه اینقدر من رو پر رو نکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدم رو شوکه میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستت درد نکنه فعلاً که در انتظار مین هستم تا به نتیجه ای برسیم اگر اوکی شد و رم اوکی نشد طبق معمول زحمتون میوفته گردن شما و شرمندگی گردن خودمونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بیشتر بخاطر این بود که نسبت به رمها آشنایی بیشتری پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد هم بگو چقدر می خوای هزینه کنی تا برات یک چیزی پیدا کنم؟ هر چی باشه بلخره یک پیراهن توی X58 ها بیشتر از سایرین پاره کردیم :ایکس

سر خرید رم هم عجله نکن بخوای من به کیوان سفارش می دم فقط چیپش elpida hyper نبود به من نباید چیزی بگی