justafriend (07-11-15)
هاردهای cloud نیاز به شکبه داخلی دارند تا موارد بالا در موردشون صدق کنه . پس همون mybook رو بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (07-11-15)
منظورتون از شبکه داخلی wi-fi است؟فرضا ارتباط wi-fi بین این نوع هارد با کامپیوتر، موبایل، تلویزیون هوشمند و ... بدون نیاز به کابل و جا به جائی است؟
اگر اینطور باشه میتونم ازش هم برای ذخیره سازی و هم برای پخش فیلم و نرم افزار روی دستگاه های خودم و بقیه خانواده استفاده کنم؟
البته اگر همون کیفیت ارتباط کابلی رو داشته باشه؟
111
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم خرید هارد اکسترنال برای شما اشتباه است
مادربرد شما 6 عدد sata دارد که اگر 3 عدد از آنها هم آزاد باشد میتوانید 3 عدد هارد 3 اراایت دیگر به آن متصل کنید
چون هاردها در کیس بصورت افقی قرار میگیرند و میتونید جلوشون یک فن نصب کنید ( در صورتی که کیستون فاقد فن باشه ) عمر هاردها و سرعت تبادل اطلاعات بشدت افزایش پیدا میکند و هزینه کمتری هم پرداخت میکنید
2 تا هارد 3 ترابایت وسترن گرین حدود 660 تومن قیمت دارد
پینوشت : سرعت تبادل اطلاعات در sata3 نسبت به sata2 برای هارد دیسک ملموس نیست و تقریبا هیچ هاردی نمیتونه کل باند sata2 را اشغال کرده و ایجاد گلوگاه کنید
پینوشت 2 : هاردهای sata3 با کنترلر sata2 سازگار هستند و محدودیتی در خرید هارد ندارید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 07-11-15 انجام شده است
justafriend (07-11-15)
باید منوال کاملش رو بخونید . که به چه شکلی شبکه باید اجرا بشه . به نظرم در مجموع هزینه اضافی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (07-11-15)
121
متشکر.
درمورد اینکه هارد my book 6TB رو با اختلاف قیمت نسبتا زیاد می فروشند نظری ندارید؟ همون ارزون تره رو بگیرم؟ 225هزار تومن اختلاف تو این رنج قیمت غیر عادی نیست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
160
سلام و تشکر
هارد اکسترنال رو به جهت قابلیت حمل و نقل، اتصال به پلیر، تلویزیون و غیره می خوام. همچنین امنیت و طول عمر بیشتر نسبت به هارد داخلی که مدام درحال کار بوده و هر لحظه هم ممکنه دچار مشکل بشه.
* البته SSD و هارد 3 ترا وسترن داخل سیستم هست که کاملا پر شده.
باید مشخصات دقیقش رو مطالعه کنی . من نظرم رو گفتم و مدل مای بوک رو توصیه میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط justafriend برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
justafriend (07-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks