به دو تا هارد اکسترنال با ظرفیت های 1 و 2 ترابایت نیاز دارم.
1. هر دو تا رو برای آرشیو می خوام
2. امنیت برام خیلی مهمه
* قیمت برام مهم نیست
بهترین ها با این ظرفیت چی می تونه باشه؟ پیشنهاد شما چیه؟
به دو تا هارد اکسترنال با ظرفیت های 1 و 2 ترابایت نیاز دارم.
1. هر دو تا رو برای آرشیو می خوام
2. امنیت برام خیلی مهمه
* قیمت برام مهم نیست
بهترین ها با این ظرفیت چی می تونه باشه؟ پیشنهاد شما چیه؟
|
نظر من روی وسترن دیجیتال هست .
saman87 (07-11-09)
کاربر شهرسختافزار
USB وسترن و سیگیت برای مصارف خانگی عالی هستند در این حجم باید آداپتور دار بگیرید
saman87 (07-11-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون
خب حالا پیشنهاد شما کدوم مدل ها از این برندهایی که فرمودید است؟
کاربر شهرسختافزار
اول وسترن بعد سیگیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (08-11-09)
عضو VIP شهرسختافزار
منم سيگيت و وسترن رو پيشنهاد ميدم ... سيگيت رو خودم استفاده كردم واقعا هم از نظر صدا هم قيافه بي نظيره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza_Sadeghi (07-11-09), saman87 (07-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز بنظر شما کدوم مدل های این دو برند بهترین کارایی رو دارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معرفی کنید تا بدونم چی باید بخرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
softkadeh (07-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیگیت = سرعت
وسترن = ماندگاری
من از سیگیت واقعأ راضی هستم ولی نمیدونم که اکسترنالش هم به این خوبی هست یا نه .
به جز این دو سراغ هارد دیگه ای نرو .
در ضمن به esata هم توجه خاصی داشته باش چون usb اصلا به درد نمیخوره .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
D J V A H I D (07-11-09), saman87 (07-11-09)
ظاهرا شما برای کارهای حرفهای این هاردها رو نیاز دارید ( از روی حجم مورد نظرتون این حرف رو میزنم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینطور باشه احتمالا فایلهای حجیمی رو باید جابجا کنید که usb اصلا به کارتون نمیاد ( با usb برای انتقال 100 گیگ فایل باید حدود 1.5 ساعت وقت بگذارید )
اگر اینطور باشه شما باید از سری esata استفاده کنید که سرعت بالاتری دارند ( بین 3 تا 10 برابر )
به نظرم اگر از هارد معمولی و باکس استفاده کنید قیمت خیلی مناسبتر براتون در میاد
هارد ۱ حدود 100 تومن هستش و باکس 30-50 تومن
البته این در شرایطی هستش که هارد رو خیلی نخواهید حرکت بدین چون این باکسها یکم بزرگ هستند ( تو جیب جا نمیشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
موفق باشید
کاربر شهرسختافزار
نه دوست عزیز. من این دو هارد رو برای دو تا سیستم جدید خانگی و شخصی می خوام برای پشتیبان گیری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، درسته کاملا. اما من پشتیبان گیری رو بتدریج و در حجم های کم انجام خواهد داد. ضمن اینکه این هاردهای اکسترنال رو من بناچار باید تغییر مکان بدم برای همین قابل حمل بودن هم برام مهمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، درسته برای کارهای حرفه ای اصلا نمیشه روی این هاردهای کوچیک و کم سرعت برنامه ریزی کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من در حال حاضر برای این دو سیستم کار حرفه ای انجام نمی دم که نیاز به سرعت بالا داشته باشم.
1 و 2 ترابایت با مسئله سرعت کم usb برام قابل حله فقط شما مدل هایی که بنظرتون بی نقص و عالی هستند رو معرفی کنید تا من هم بتونم به انتخاب درست برسم.
بازم متشکرم
softkadeh (07-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks