نه دوست عزیز. من این دو هارد رو برای دو تا سیستم جدید خانگی و شخصی می خوام برای پشتیبان گیری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، درسته کاملا. اما من پشتیبان گیری رو بتدریج و در حجم های کم انجام خواهد داد. ضمن اینکه این هاردهای اکسترنال رو من بناچار باید تغییر مکان بدم برای همین قابل حمل بودن هم برام مهمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، درسته برای کارهای حرفه ای اصلا نمیشه روی این هاردهای کوچیک و کم سرعت برنامه ریزی کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من در حال حاضر برای این دو سیستم کار حرفه ای انجام نمی دم که نیاز به سرعت بالا داشته باشم.
1 و 2 ترابایت با مسئله سرعت کم usb برام قابل حله فقط شما مدل هایی که بنظرتون بی نقص و عالی هستند رو معرفی کنید تا من هم بتونم به انتخاب درست برسم.
بازم متشکرم

Bookmarks