هارد سیگیت 500 baracuda 7200.12 بگیر عالیه من خودم یه دونه دارم.
هارد سیگیت 500 baracuda 7200.12 بگیر عالیه من خودم یه دونه دارم.
arshad511 (25-09-12)
|
|
آره سیگیت عالیه . بیشتریا میگن سیگیت و کسانی هم که میگن وسترن بدجور ازش راضین . ولی کلا بر اساس تجربه ای که با سیگیت و مکستور داشتم و با توجه به صحبتهای شما سیگیت می خرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی وقتا میزنه به سرم که وسترن بلک بگیرم ببینم چطوریه ولی میترسم مثل سیگیت نباشه و پشیمون بشم .
در کل 2 تا 500 سیگیت میخرم .
western blak تو ایران خیلی کم پیدا میشه پس اصلا فکرشو نکون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز رفتم ۲ تاشو گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ۲-۳ روز فرصت کنم یه سری تست روش میزنم نتیجه رو میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتمأ این کارو بکن . اگه تونستی یه تست از سرعت معمولیشون و یه تست هم از RAID 0 بگیر ببینیم چه فرقی دارن . اگه تونسی با 3d mark یا pc mark هم بگیر . HD Tune هم خوبه .
دمت گرم خوشحال میشیم ببینیم چیکار میکنی .
کاربر شهرسختافزار
نه ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (18-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
يه سوال متفرقه :
كسي ميتونه توضيح بده چطوري بايد دو هارد رو با هم ريد كرد
با تشكر
Comodo Internet Security
arshad511 (25-09-12)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
يه سوال متفرقه :
كسي ميتونه توضيح بده چطوري بايد دو هارد رو با هم ريد كرد
با تشكر
Comodo Internet Security
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیکشو ساختم . برو به :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=167054#post167054
آخرین ویرایش توسط softkadeh در تاریخ 18-10-09 انجام شده است
K1LOU (19-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks