یه چیز میخوام بگم بشرط اینکه نزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان تا بحال به دمای هیت سینک یا چیپهای رم دقیق شدید ؟
تا اونجا که خودم تست کردم و دیدم رمهای ddr2 به دلیل ولتاژ بالاتر خیلی داغ میشدند و نیاز به هیت سینک خوب داشتند
ولی رمهای ddr3 با اون ولتاژ کم به اون صورت داغ نمیشن که نیاز به هیت سینک داشته باشن
بهترین رم ddr3 که تا حالا نصب و تست کردم اینها بوده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضربه قیمت حدود 96 تومن ( کیت 2*2 گیگی ) به فروش میرسه و بر روی 1600 cl8 به راحتی و بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه
برای ddr3 به دلیل تولید گرمای کم بنظرم نیازی به هزینه کردن بابت رم هیت سینک دار نیست ( مگر اینکه بخواهید آورکلاک خیلی سنگین انجام بدین )
معمولا تمام رمهای تولیدی یک شرکت از نظر سخت افزاری و چیپست یکی هستند و تنها مشخصات قابل شناسائی اونها توسط مادربرد متفاوت هستش(که اونم با یه تنظیم ساده بایوس حله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مثلا این بردی که من با اون قیمت خریدم با رمهای هیت سینک دار که به قیمت بالای 130 بفروش میرسند هیچگونه تفاوتی در عملکرد نداره ( هر دو رو تست کردم )
این مطلب رو در مورد برندهای دیگه هم تست کردم و صادق هستش ، بنظرم به همین دلایل برای کارهای معمول نباید پول بیهوده بابت رمهای آنچنانی داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks