سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همونم که با وسترن سبز لج کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم اولویت هارد اینجوریه
۱ - وسترن دیجیتال بلک ، این هارد دوال cpu هستش بسیار نرم و با دوام خیلی بالا بهترین هاردیه که تا حالا دیدم ( البته اگر تو بازار پیدا کنید )
۲ - seagate baracuda 7200.12 و samsung این دو هارد به نظرم برابر هستند ولی اگر میخواهید رید کنید سیگیت بهتره
۳ - هیتاچی ، هارد بی أزاریه فقظ یکم صداش زیاده و سرعتش از قبلیها کمتره
.
.
.
۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰- مکستور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظرم این هارد واقعا ارزش خرید نداره ، البته قبلا خوب بود ولی اخیرا منحرف شده
در مورد دانلود آفلاین اگر از فرکانسهای سنگین استفاده میکنید و کارت dvb تون رو آورکلاک کردین پیشنهاد میکنم حتما رید 0 ببندید
در غیر اینصورت یه هارد که فقط مخصوص این کار باشه کفایت میکنه ( ترجیحا حتی خود اسکاینت یا اسکای گرابر رو هم روی این هارد نریزید )
ولی در کل نظرم روی ۲ تا هارد 500 رید هست نه یدونه 1TB ، یکم گرونتر در میاد ولی به سرعتش میارزه ( البته هواستون به پاور هم باشه چون هر هارد 30-40 وات پاور میخواد )
موفق باشید

Bookmarks