سلام

سیلندر هاردتون مشکل نداره ، این صدائی که از هاردتون میشنوید به خاطر تکنولوژی اینتلی پارک داخلی هاردهای سری گرین هستش ( سری آبی هم متاسفانه این تکنولوژی رو داره )

یه عبارت دیگه سری گرین هاردهای وسترن بعد از یه مدت کوتاهی که دیتا روشون مبادله نشه هدها رو پارک میکنند ولی اگر این هارد به عنوان هارد اصلی سیستم استفاده شده باشه ، سیستم بلافاصله دستور استارت میده و هارد مجددا از پارک در میاد

برای همینه که شما مرتب یه صدای تق تق از هاردتون میشنوید ، برای سری معمولی هیچ نرم افزاری پیدا نکردم که بتونم این امکان رو خاموش کنم ( سری رپتور این امکان رو داره )

اگر گارانتی هم بفرسید تست میکنند و بهتون پس میدن میگن مشکل از پاورتون هستش ( ۴ تا هارد از همین سری رو فرستادم و دقیقا همین جوابو شنیدم )

در مورد رید کردن اگر هزینش براتون مسئله‌ای نیست به نظرم بهرتین گزینه وسترن دیجیتال بلک هستش ، فوق العاده سریع و بی صدا هستش این هارد

500 گیگ رو زمانی که سیگست 52 بود به قیمت حدود 80 خریدم ( 32 مگ بافر دابل cpu )

موفق باشید
سلام

آقا چون منم قصدخرید دارم و همین هارد وسترن سبز رو دارم که جدیدا باهاش مشکل صدا و هنگ سیستم رو پیدا کردم این تاپیک رو کشیدم بالا.

من هم هاردم صدا میده ولی هنگ میکنه و محبورم که سیستم رو ریست که هیچ(چون باز صدا داره و بوت نمیکنه)

سیستم رو از پاور کیس خاموش کنم و دوباره روشن کنم.

حالا سوال من اینه که مشکل هارد منهم همون تکنولوژی ناب وسترن هستش که صحبتش رو کردید؟

یعنی گارانتی هم بدم دوباره بر میگردونن میگن مشکلی نداره؟؟