این هم چارت سایت تامز برای مقایسه هاردها
http://www.tomshardware.com/charts/3...mance,658.html
کاربر شهرسختافزار
upingبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم چارت سایت تامز برای مقایسه هاردها
http://www.tomshardware.com/charts/3...mance,658.html
ttvtt (08-09-09)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید میدونم هارد ظرفیت بالا تک plotter با قیمت مناسب بتونی پیدا کنی ( اگر اشتباه نکنم سری re2 وسترن تک پلاتر هستش ولی قیمتش بالاست )
فقط تونستم روی وسترن بلک رید خوب داشته باشم ( باراکودا و سری گرین رو آزمایش کردم ولی نتیجه خوب روی سری بلک داد )
بنظرم با هزینه پائین از خیر رید 0 بگذری بهتره چون ۲ مرتبه کل دیتاهام رو از دست دادم مگر اینکه ۳ تا هارد استفاده کنی
os رو روی یه هارد تکی نصب کنی و ۲ تا هارد رید 0 کنی برای کارهای سنگین
رید کلا دردسرهای خاص خودش رو داره و به این راحتی نیست که بخوای ۲ تا 500 ببندی بجای 1 ترا و با سرعت دوبل باهاش کار کنی
موفق باشی
behrouz8 (08-09-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان اخر مجبور شدم سیگیت سری 7200.12 از این سری st3500418as بگیرم ورید کنم ووقتی رید کردم به بدبختی روش ویندوز ایکس پی نصب کردم
مبارک باشه. میشه گفت بهترین هارد 7200 دور دنیا رو خریداری کردید که یکی از بهترین گزینه ها هم برای RAID 0 است به دلیل تک پلاتر بودن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
سلام و مبارک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه مجبور نباشی از فلاپی و f6 استفاده کنی میتونی یه ایزو بسازی و اون درایورها رو مستقیم توش اضافه کنی . با این روش خیلی راحت مثل ویندوز معمولی اون cd رو میزاری بوت میکنی و نصب میکنی . ذر ضمینه رید یکم اطلاعات دارم اگر مشکلی بود خوشحال میشم کمک کنم
آقا بی نهایت ممنون ، اطلاع نداشتم که این هارد تک پلاتر هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اون سری نفرین شده 7200.11 یه بلائی به سرم آورد که فکر نکنم حالا حالاها با سیگیت آشتی کنم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا چون منم قصدخرید دارم و همین هارد وسترن سبز رو دارم که جدیدا باهاش مشکل صدا و هنگ سیستم رو پیدا کردم این تاپیک رو کشیدم بالا.
من هم هاردم صدا میده ولی هنگ میکنه و محبورم که سیستم رو ریست که هیچ(چون باز صدا داره و بوت نمیکنه)
سیستم رو از پاور کیس خاموش کنم و دوباره روشن کنم.
حالا سوال من اینه که مشکل هارد منهم همون تکنولوژی ناب وسترن هستش که صحبتش رو کردید؟
یعنی گارانتی هم بدم دوباره بر میگردونن میگن مشکلی نداره؟؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED_ARVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه منم این مشکل رو داشتم
گارانتی هم میگفت مال پاور هستش که چرند میگفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بدین گارانتی مشکل رو حل میکنند ( اگر مشکل سخت افزی باشه عوض میکنند ) بعد مستقیما بفروشیدش بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از حق نگذریم ساپورت سازگار با اینکه در این مورد بی سواد بودن ولی بالای ۸۰ تا هارد منو سالم تحویلم دادند ( البته یه تعدادش رو با مکستور عوض کردند)
موفق باشید
|
|
حالا میمونه چی بگیریم؟!!
نظرتون چیه؟
وسترن بلک که فکر نکنم گیرتون بیاد چون یدونه 500 داشتم مغازه دار 80 رو هوا ازم برداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HAMED_ARVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میمونه سیگیت که به نظرم خوبه ، سامسونگ رو هم دوستان خیلی ازش تعریف میکنند ولی شخصا تستش نکردم
به نظرم یه سیگیت باراکودا 7200.12 بردارید هارد خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks