رم هاي آرمان واقعا ارزش خريد دارند . به نظر من حرف ندارند .
कभी हार
احتمالا بر میاند ولی این را باید بفهمید که اورکلاک چیزی نیست که شما بتونید تضمین توش بدید !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرون دادنش را بنده اطلاع ندارم شما گفتید چه مدلی قطعا GMH هست گفتم اون مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . رم هایی که بهادر جان هم میفروختند توی این تاپیک GMH بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( از رم های حال حاضر بازار DDR2 واقعا نمیشه رم های قبلی را نام برد اما Crucial Ballistix ها و G.Skill Black PI 1200 این ها رم های بدی نیستند و احتمالاً ازون فرکانس هم بر میاند ! )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
طرف حساب چه کسی هست ؟ :راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
رمی میخوام که GMH یا GKX باشه 100% کیت 2 گیگ دوال .
امکان تهیه چه مارکی هست ؟
وضعیت گارانتی چطوره ؟
قیمت ؟
فعلا .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 24-03-09 انجام شده است
HWBOT Crew
با من هستی حسین جان؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا یکی از دوستان رفته بود واسه خرید جنس... اونم دوست بنده نبود!! دوست یکی از آشنایان بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم هم بدجور دنبال GKX or GMH هستم... ولی پیدا نمی شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با شما ؟! نیدونم ! ( آخه دیدم عنوان تاپیک .... گفتم ببینم باید با چه کسی صحبت کنم ..... )با من هستی حسین جان؟؟
والا یکی از دوستان رفته بود واسه خرید جنس... اونم دوست بنده نبود!! دوست یکی از آشنایان بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم هم بدجور دنبال GKX or GMH هستم... ولی پیدا نمی شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم نیست که اون شخص چه نسبتی با شما داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مهم اینه که اگر کسی رمی بخواد باید با کی صحبت کنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کجا پیدا نمیشه : ایران ، دبای ، کجا ؟؟؟
مرسی.
HWBOT Crew
...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حسین جان تاپیک رو من زده بودم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر شما دنبال خرید از دبی هستید باید از دوستان پرس و جو کنید... چون دوست بنده معلوم نیست دیگه کی برن دوبی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GMH کلا هیچ جا پیدا نمی شه... چه ایران (ارومیه. تبریز. تهران.مشهد)!! چه دبی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا دنبالش هستی تیم 1300 بگیر که GMH هست... فقط 2گیگش واست حدود 200 چوخ آب می خوره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
eeee من نمیدونستم صاحابش بودی ( به قول اخراجی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )خوب حسین جان تاپیک رو من زده بودم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر شما دنبال خرید از دبی هستید باید از دوستان پرس و جو کنید... چون دوست بنده معلوم نیست دیگه کی برن دوبی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GMH کلا هیچ جا پیدا نمی شه... چه ایران (ارومیه. تبریز. تهران.مشهد)!! چه دبی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا دنبالش هستی تیم 1300 بگیر که GMH هست... فقط 2گیگش واست حدود 200 چوخ آب می خوره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه من دنبال خرید نیستم دیدم عنوان تاپیک .... گفتم یک سری بزنیم ببینیم چه خبره !:دی دوست شما هم که دیگه امده و کاری از دستش بر نمیاد !
GMH پیدا میشه ولی کار کرده ! همه در جریان هستیم دیگه که تولیدش .... کارکرده یا طرف از قبل خریده باشه و هنوز نفروخته باشش .... که این هم خیلی درصدش کمه !
تیم 1300 احیانا 100% هست ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 200 چوق ؟!؟!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این قیمت دنبالش نباشم بهتره :دی !!!
HWBOT Crew
کارکرده کروشیال 16FD3 پیدا کردی حسین جان منم خریدارم... خبر بدی ممنون می شم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
جانم ؟؟؟!!!! خیلی بد پیدا میشه !
ok اگر پیدا کردم بهت خبر میدم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks