eeee من نمیدونستم صاحابش بودی ( به قول اخراجی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )خوب حسین جان تاپیک رو من زده بودم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر شما دنبال خرید از دبی هستید باید از دوستان پرس و جو کنید... چون دوست بنده معلوم نیست دیگه کی برن دوبی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GMH کلا هیچ جا پیدا نمی شه... چه ایران (ارومیه. تبریز. تهران.مشهد)!! چه دبی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا دنبالش هستی تیم 1300 بگیر که GMH هست... فقط 2گیگش واست حدود 200 چوخ آب می خوره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه من دنبال خرید نیستم دیدم عنوان تاپیک .... گفتم یک سری بزنیم ببینیم چه خبره !:دی دوست شما هم که دیگه امده و کاری از دستش بر نمیاد !
GMH پیدا میشه ولی کار کرده ! همه در جریان هستیم دیگه که تولیدش .... کارکرده یا طرف از قبل خریده باشه و هنوز نفروخته باشش .... که این هم خیلی درصدش کمه !
تیم 1300 احیانا 100% هست ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 200 چوق ؟!؟!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این قیمت دنبالش نباشم بهتره :دی !!!

Bookmarks