سلام دوستان.یه سوالی داشتم.الان که مادربردم ساتا 2 رو پشتیبانی میکنه اگر ساتا 3 بگیرم به هیچ مشکلی بر نخواهم خورد و مادربرد هارد رو ساتا 2 دیتکت میکنه؟ بعد یه سوال دیگه به نظر شما کار خوبیه که 2 تا 250 بگیرم و با هم رید کنم؟
Printable View
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.الان که مادربردم ساتا 2 رو پشتیبانی میکنه اگر ساتا 3 بگیرم به هیچ مشکلی بر نخواهم خورد و مادربرد هارد رو ساتا 2 دیتکت میکنه؟ بعد یه سوال دیگه به نظر شما کار خوبیه که 2 تا 250 بگیرم و با هم رید کنم؟
سلامنقل قول:
هنوز هارد sata 3 وارد بازار نشده که شما بخواهید نگران این موضوع باشید :give_rose:
رضا جان میشه یه لینک از هارد ساتا 3 بدینقل قول:
از هر نگارشی شد عیبی نداره
ممنون
اینم محصولات سری بلک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تائید میشهنقل قول:
اونی هم که آقا رضا دیدن ساتا2 هست
به قیمت 67 تا 70 تو بازار فروخته میشه
چشم بنده يه تحقيق کامل انجام مي دم. چون يکي از فروشگاههاي معتبر اينو بهم گفت. شايدم مي خواسته بازار گرمي کنه. مطمئن باشيدواقعيتشو در ميارم و به همه اطلاع مي دم. ممنون که اين مطلب رو گفتيد
سلام به همه
دوستان قصد خرید هارد WD بلک و دارم 500gb یا شاید 1tb بستگی به قیمت داره . میخواستم ببینم از کجا در تهران میشه خوش قیمت تهیه کرد . اگر امکان دادن مشخصات فروشنده در تایپیک نبود لطفا برام پ خ کنید .
ممنون:yes:
من کمترین قیمتی که تونستم بخرم 110 بوده
از مجتمع کامپيوتر ايران مي تنويد تهيه کنيد. در حال حاضر قيمت 500 گيگش 68000 تومان و يک ترا بايتش هم حدود 110000 تومانه. به نظر بنده هم بهترين انتخاب يکي از همين دو مدله.
اول اینکه داشتم پست ها رو مطالعه میکردم دیدم زیاد سخت میگرید تیک ایت ایزی:lol:من هارد سامسونگ اف تری رو 54 خریدم،از لحاظ سرعت خیلی خوب بود ولی هارد لرزش زیادی داشت البته شاید به خاطر کیس زاغارت من باشه،لرزشش یه طورایی زیاد و رو اعصاب بود البته شاید من خیلی حساسم:1. (27):نقل قول:
دوست عزيز. اميدوارم که بتونيد يه هارد وسترن ديجيتال رو هم ببينيد(حتي از نظر کيفيت و طراحي ساخت) و هم تجربه کنيد و در دراز مدت دوام و تغيير کيفيت رو مقايسه کنيد. اون موقع شايد نظرتون کاملا عوض بشه.
البته هاردهاي سامسونگ هم خوبه.