پاسخ: راهنمایی برای خرید هارد 500 گیگ
آره نیما جان هارد پرسرعتیه و به خاطر همین 32 مگ بافر بودنش 4 5 تومن بیشتر خریدمش . تازه اون تست رو این طوری نبوده که 10 بار تست بگیرم بهترینش رو بذارم . یه بار تست گرفتم و سیو کردم. در مورد گارانتی فکر کنم ( مطمئن نیستم ) ویستا باشه . اگه اشتباه کرده بودم میام اینجا پست می زنم . یه سوال ؟ سرعت این هارد من در مقایسه با f3 با 16 مگ بافر چطوره ؟ چون هم قیمتن تقریبا مقایسه خوب و به جائیه .
نقل قول:
آره نیما جان هارد پرسرعتیه و به خاطر همین 32 مگ بافر بودنش 4 5 تومن بیشتر خریدمش . تازه اون تست رو این طوری نبوده که 10 بار تست بگیرم بهترینش رو بذارم . یه بار تست گرفتم و سیو کردم. در مورد گارانتی فکر کنم ( مطمئن نیستم ) ویستا باشه . اگه اشتباه کرده بودم میام اینجا پست می زنم . یه سوال ؟ سرعت این هارد من در مقایسه با f3 با 16 مگ بافر چطوره ؟ چون هم قیمتن تقریبا مقایسه خوب و به جائیه .
تقریبا پیش اون سوسکه :lol:
آقا نيما لطفا واسه فرمايشتون که فرموديد روي هاردهاي سري Green وسترن inellipark هست و اينکه کمپاني وسترن اعتراف کرده که اين تکنولوژي مشکل دار هست و به همين دليل از روي هاردهاش برداشته مدرک ارائه بديد. ممنون ميشم. :give_rose:
نقل قول:
تقریبا پیش اون سوسکه :lol:
نيما جان(قابل توجه جناب Bill Geits) اينم lnv; مقايسه بين Samsung SpinPoint F3 و WD Green در خواندن اطلاعات:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][3016]=on&prod[2373]=on
مقايسه در نوشتن اطلاعات :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][3016]=on&prod[2373]=on
اولا قيمت SpinPoint F3 خيلي بالاتره(شما قيمت چند داريد). دوما به نظر بنده تفاوت اونقدر ها هم فاحش نيست عزيز که بشه بگي سوسکش کرده.
بازم تاکيد مي کنم هاردهاي WD Green عالين و هيچ مشکلي در کار ندارند(سايت تامز هم هاردديسکي که چنين عيب اساسي بنا به گفته شما داشته باشه رو در تستهاش نمياره)
با تقديم احترام.
:11():
رضا جان تو این لینکی که دادی هارد دوم از بالا هارد دوستمون حمیده ؟
بعد من هاردمو پیدا نکردم . البته یه هارد 300 با 32 مگ بافر وسترن بود اما 500 گرین 32 مگ بافر ندیدم .
نقل قول:
رضا جان تو این لینکی که دادی هارد دوم از بالا هارد دوستمون حمیده ؟
بعد من هاردمو پیدا نکردم . البته یه هارد 300 با 32 مگ بافر وسترن بود اما 500 گرین 32 مگ بافر ندیدم .
عزيزم پيشنهاد مي کنم به سايت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در قسمت Chart و گزينه Hard disk 2009 بري و خودت تستها رو ببيني و نتيجه گيري کني. ضمنا در دو مدل کاملا يکسان که فقط حجم هارد ديسک فرق کنه سرعتها تقريبا برابره. :11():
دوستان من تصمیم خرید هارد 500 دارم
رقابت هم اینجور که معلومه بین F3 سامی با وسترن بلک هست
الان قیمت ایندو رو از دوستان داره؟جناب بیل گیس(بابا خیلی مایه داری بزنم به تخته)این وسترن سبز راضی هستین
اگه وسترن بلک و یا f3 سامی نبود همین 500گرین وسترن به نظر دوستان خوبه؟
برای ذخیره فیلم و شو از ماهواره باید حدود بافر چند باشه خوبه (الکی پول حروم نکنیم)
برای آرشیو فیلم و کارعادی وسترن گرین انتخاب خوبیه
این رو میخوام بخرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوبه؟قیمتش بالا نیست؟
هارد رو حضوری بگیر . ابدا پستی نگیر که فقط دردسره . از 10 تا هاردی که با پست فرستاده میشه 3 تا 4 تاش ضربه میخوره .