پاسخ: راهنمایی برای خرید هارد 500 گیگ
نقل قول:
دوست عزيز. اميدوارم که بتونيد يه هارد وسترن ديجيتال رو هم ببينيد(حتي از نظر کيفيت و طراحي ساخت) و هم تجربه کنيد و در دراز مدت دوام و تغيير کيفيت رو مقايسه کنيد. اون موقع شايد نظرتون کاملا عوض بشه.
البته هاردهاي سامسونگ هم خوبه.
من وسترن دیجیتال هم دارم،ویندوزم الان روی وسترن دیجیتاله،طرفدار هیچ برند خاصی هم نیستم،هر چیزی یه کاربردی داره،مثلا من سیگیت یه ترا رو برای ارشیو و ذخیره ی فایل های خرکی گرفتم،وسترن رو برای ویندوز و کارهای روزمره و سامسونگ رو برای کارهایی که به سرعت بالا نیاز هست،البته هر کودوم از اینها ممکنه در موارد دیگه هم به خوبی کار کنه:lol:
خوب دوستان عزيز بالاخص آقا نيما. يکي از شرکتهاي شيراز که بنده اصلا قبولشم ندارم(شهر کامپيوتر فافا) مسئولش توي سمينار ديدم و بهم گفته بود که Sata 3 دارن. من به سبب اعتبار ايشون اعتماد کردم و .... .
اما پس از گوشزد شما عزيزان و چک کردن متوجه شدم اين هاردديسک هنوز توليد نشده و حتي توي سايتش معرفي نشده!!!
پس به سراغ طرف رفتم و اونو جلوي تمام همکارانش زير سوال بردم و ....
به هر حال از دوستان ممنونم که با دقت مطالب رو دنبال مي کنن و پوزش مي خوام.
من Western External دارم راضیم
ولی اینارو تو بعضی جاها دیدم
Hitachi
Adata
نقل قول:
اول اینکه داشتم پست ها رو مطالعه میکردم دیدم زیاد سخت میگرید تیک ایت ایزی:lol:من هارد سامسونگ اف تری رو 54 خریدم،از لحاظ سرعت خیلی خوب بود ولی هارد لرزش زیادی داشت البته شاید به خاطر کیس زاغارت من باشه،لرزشش یه طورایی زیاد و رو اعصاب بود البته شاید من خیلی حساسم:1. (27):
f3 سامسونگ عالیه
و تو کیس هائی که ورقشون نازکه و یا محل قرار گرفتن هارد محکم نباشه صدا میده
نقل قول:
f3 سامسونگ عالیه
و تو کیس هائی که ورقشون نازکه و یا محل قرار گرفتن هارد محکم نباشه صدا میده
خیلی ها این مشکل رو باهاش دارند،اینجا رو یه نگاهی بنداز کلی فحش خورده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من با هاردهای دیگه مشکلی ندارم ولی خدایی این دیگه خیلی میلرزه:lol:
نقل قول:
خوب دوستان عزيز بالاخص آقا نيما. يکي از شرکتهاي شيراز که بنده اصلا قبولشم ندارم(شهر کامپيوتر فافا) مسئولش توي سمينار ديدم و بهم گفته بود که Sata 3 دارن. من به سبب اعتبار ايشون اعتماد کردم و .... .
اما پس از گوشزد شما عزيزان و چک کردن متوجه شدم اين هاردديسک هنوز توليد نشده و حتي توي سايتش معرفي نشده!!!
پس به سراغ طرف رفتم و اونو جلوي تمام همکارانش زير سوال بردم و ....
به هر حال از دوستان ممنونم که با دقت مطالب رو دنبال مي کنن و پوزش مي خوام.
رضای عزیز Seagate فقط 2 ترا رو تولید کرده اینم لینک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنونم ازتون. خيلي جالب بود. تا ببينيم کي به ايران مي رسه و وسترن و سامسونگ هم کي مي خوان دست به کار بشن؟
بازم ممنون. :11():
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.فرق سری سبز و آبی هاردهای وسترن چیه؟ میخوام یه 500 گیگ بخرم.به نظرتون سبز بگیرم یا آبی؟ استفادم از هارد زیاده چون بعضی شبها میزارم تا صبح فایل دانلود میشه.
با تشکر
نقل قول:
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.فرق سری سبز و آبی هاردهای وسترن چیه؟ میخوام یه 500 گیگ بخرم.به نظرتون سبز بگیرم یا آبی؟ استفادم از هارد زیاده چون بعضی شبها میزارم تا صبح فایل دانلود میشه.
با تشکر
تفاوت این دو هارد در تکنولوژی اینتلی پاور در سری گرین هستش که باعث کم شدن مصرف برق میشه
برای استفاده شما پیشنهاد میکنم یا از سری وسترن بلک استفاده کنید یا از برند سیگیت یا سامسونگ ولی اگر بین این دو مدل میخواهید یکی رو انتخاب کنید سری آبی بهتره