Patriot USB 3.1 Supersonic Boost XT Flash 16GB
42-43 هست .
سلام یه فلش 16 گیگ میخوام که سرعت خواندن و نوشتن بالایی داشته باشه و اینکه usb 3 باشه و جدید هم باشه . اگه امکانش هست ضد آب و ضربه و ... هم باشه فقط سرعت خیلی خیلی برام مهمه همینطور برندش که از این الکیا نباشه و گارانتیش معتبر باشه . اگه امکانش هست وقتی معرفی میکنید لینک فروشگاه رو هم توی پیام خصوصی بهم اعلام کنید البته فروشگاه معتبر هم باشه . درضمن قراره تبلت و فلش باهم سفارش داده بشه پس لطفا برای تبلت هم توی تاپیکی که زدم راهنماییم کنید .
اینجاست . http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...27/#post351942
فلشی که خودم انتخاب کردم اینه Kingston DataTraveler R3.0 ولی دیگه نمیدونم سرعتش چطوره . توی یک مقاله خونده بودم که جزء بهترین فلش های بازاره
|
in-fo (18-04-16)
کینگستونی که گفتم بدرد نمیخوره ؟
کینگستون حرف و حدیث زیاد داره . ریمارک و تقلبیش هم زیاده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه این فلشی هم که گفتید سرعت انتقالش چندان جالب نیست انگار آخه با این مدل 8 گیگی DATA Durable S107 Flash Memory - 8GB ایدیتا برابری میکنه بعنی مدل هشت گیگ این رم سرعت انتقالش نزدیک به رمیه که معرفی کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
آخه این فلش رو واسه دوستم میخوام بخرم اگه ناراضی باشه دیگه سمتم هم نمیاد چون خیلی تاکید کرد فلش سرعت بالا میخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
in-fo (18-04-16)
پس بخرمش دیگه ؟ پیشنهاد دیگه ایی ندارید ؟ از فلشش خوشم اومد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عزیز . به نظرم انتخاب خوبیه . من سیلیکون پاور گرفتم چند وقت پیش سرعتش جالب نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks