Patriot USB 3.1 Supersonic Boost XT Flash 16GB
42-43 هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام یه فلش 16 گیگ میخوام که سرعت خواندن و نوشتن بالایی داشته باشه و اینکه usb 3 باشه و جدید هم باشه . اگه امکانش هست ضد آب و ضربه و ... هم باشه فقط سرعت خیلی خیلی برام مهمه همینطور برندش که از این الکیا نباشه و گارانتیش معتبر باشه . اگه امکانش هست وقتی معرفی میکنید لینک فروشگاه رو هم توی پیام خصوصی بهم اعلام کنید البته فروشگاه معتبر هم باشه . درضمن قراره تبلت و فلش باهم سفارش داده بشه پس لطفا برای تبلت هم توی تاپیکی که زدم راهنماییم کنید .
اینجاست . http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...27/#post351942
فلشی که خودم انتخاب کردم اینه Kingston DataTraveler R3.0 ولی دیگه نمیدونم سرعتش چطوره . توی یک مقاله خونده بودم که جزء بهترین فلش های بازاره
in-fo (18-04-16)
کاربر شهرسختافزار
کینگستونی که گفتم بدرد نمیخوره ؟
کینگستون حرف و حدیث زیاد داره . ریمارک و تقلبیش هم زیاده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اخه این فلشی هم که گفتید سرعت انتقالش چندان جالب نیست انگار آخه با این مدل 8 گیگی DATA Durable S107 Flash Memory - 8GB ایدیتا برابری میکنه بعنی مدل هشت گیگ این رم سرعت انتقالش نزدیک به رمیه که معرفی کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آخه این فلش رو واسه دوستم میخوام بخرم اگه ناراضی باشه دیگه سمتم هم نمیاد چون خیلی تاکید کرد فلش سرعت بالا میخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
in-fo (18-04-16)
کاربر شهرسختافزار
پس بخرمش دیگه ؟ پیشنهاد دیگه ایی ندارید ؟ از فلشش خوشم اومد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عزیز . به نظرم انتخاب خوبیه . من سیلیکون پاور گرفتم چند وقت پیش سرعتش جالب نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks