سرعتشون همه در یک حد هستند usb 3,0 ها زیاد متفاوت نیستند . این فلش استحکام خوبی داره .
|
آخه این فلش رو واسه دوستم میخوام بخرم اگه ناراضی باشه دیگه سمتم هم نمیاد چون خیلی تاکید کرد فلش سرعت بالا میخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
in-fo (18-04-16)
پس بخرمش دیگه ؟ پیشنهاد دیگه ایی ندارید ؟ از فلشش خوشم اومد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عزیز . به نظرم انتخاب خوبیه . من سیلیکون پاور گرفتم چند وقت پیش سرعتش جالب نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی عذر میخوام ولی مثل اینکه خود شما هم مطمئن نیستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
عزیز بنچمارکهاش را هم براتون گذاشتم . برای چی مطمئن نباشم . من سیلیکون پاور را عرض کردم نه پاتریوتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks