DOOM999 (06-09-17)
اگر قصد داری ویندوز نصب کنی روی این هارد 2 ترا گزینه خوبی پیدا نمیکنید . غیر از توشیبا و وسترن بلک گزینه دیگری وجود ندارد که 7200 RPM باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توشیبا کیفیت مطلوبی نداره - وسترن بلک هم قیمتش بالاست
مگر اینکه هاردهای سیگیت یا وسترن 2 ترا بگیری و به عنوان هارد دوم استفاده کنی
DOOM999 (06-09-17)
کاربر شهرسختافزار
آقا امید میگم من الان خودم یه توشیبا دارم خب این هارد جدیدم که میخوام بگیرم همون بلو دو ترا بگیرم بد نی آخه موقطیه که روش ویندوز نصب میکنم بعد اگه سیستم ارتقاء بدم به عنوان هارد دوم استفاده میکنم اینم اطلاعات هارد توشیبام نزدیک 3 ساله دارمش خیلی وقتا لودش خیلی بالا میره.2.JPG
آخرین ویرایش توسط amiras.aa661 در تاریخ 07-09-17 انجام شده است علت: ر
MrDaniala
|
|
وسترن بلو بگیر. ولی سرعتشون خیلی بالا نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (07-09-17)
کاربر شهرسختافزار
آقا امید ببخشید بازم سوال میکنم این پارت نامبر هارد چی باشه برای بیشتر فروشگاه ها آخرش z هست
MrDaniala
هاردهای وسترن بلو بالاتر از 1 ترا همه با سری گرین ادغام شدن . یعنی ترکیبی از بلو و گرین هستند . این هارد با سرعت تقریبی 5400 RPM برای هارد دوم و نصب بازی مناسب هستند ولی در بوت خیلی خوب نیستند . برای بوت بهتره سراغ SSD برویدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amiras.aa661 (07-09-17), DOOM999 (07-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks