پاسخ: خرید هارد باکیفیت با حجم یک ترابایت و قیمت کم ومناسب
نقل قول:
دوستان با عرض پوزش بسیار یه چند وقتی سرم شلوغ بود وقت نکردم برم هارد بگیرم اما الان نظرم عوض شده و میخوام یه 2 ترا بگیرم لطفا یه خوب با قیمت مناسب معرفی کنید بازم ممنون:love::11():
اگر قصد داری ویندوز نصب کنی روی این هارد 2 ترا گزینه خوبی پیدا نمیکنید . غیر از توشیبا و وسترن بلک گزینه دیگری وجود ندارد که 7200 RPM باشه .
توشیبا کیفیت مطلوبی نداره - وسترن بلک هم قیمتش بالاست
مگر اینکه هاردهای سیگیت یا وسترن 2 ترا بگیری و به عنوان هارد دوم استفاده کنی
1 :تعداد فایل پیوست
آقا امید میگم من الان خودم یه توشیبا دارم خب این هارد جدیدم که میخوام بگیرم همون بلو دو ترا بگیرم بد نی آخه موقطیه که روش ویندوز نصب میکنم بعد اگه سیستم ارتقاء بدم به عنوان هارد دوم استفاده میکنم اینم اطلاعات هارد توشیبام نزدیک 3 ساله دارمش خیلی وقتا لودش خیلی بالا میره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
آقا امید میگم من الان خودم یه توشیبا دارم خب این هارد جدیدم که میخوام بگیرم همون بلو دو ترا بگیرم بد نی آخه موقطیه که روش ویندوز نصب میکنم بعد اگه سیستم ارتقاء بدم به عنوان هارد دوم استفاده میکنم اینم اطلاعات هارد توشیبام نزدیک 3 ساله دارمش خیلی وقتا لودش خیلی بالا میره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وسترن بلو بگیر. ولی سرعتشون خیلی بالا نیست .
آقا امید ببخشید بازم سوال میکنم این پارت نامبر هارد چی باشه برای بیشتر فروشگاه ها آخرش z هست
نقل قول:
آقا امید ببخشید بازم سوال میکنم این پارت نامبر هارد چی باشه برای بیشتر فروشگاه ها آخرش z هست
هاردهای وسترن بلو بالاتر از 1 ترا همه با سری گرین ادغام شدن . یعنی ترکیبی از بلو و گرین هستند . این هارد با سرعت تقریبی 5400 RPM برای هارد دوم و نصب بازی مناسب هستند ولی در بوت خیلی خوب نیستند . برای بوت بهتره سراغ SSD بروید